Relaxe’ sil vu ple!

Daca toata ziua de ieri a fost incununata de o stare de nervi, dezamagire si tristete din varii motive, azi m-am trezit de dimineata cu gandul sa fac din duminica asta… ceva bun.

Greseala de saptamana trecuta nu o sa o mai repet niciodata. Nu mai fac afaceri in familie cu rudele, nu are sens. Suntem familie, dar unii au orgoliul ranit si nu vor sa isi ia partea lor de “mobila” din casa devenita a mea si cand le zici sar de cur in sus si la bataie! Unchiuletul meu de ieri nu mai imi este ruda. Saptamana viitoare schimb usa si pun termopane, daca nu vine sa isi ia dulapul si servanta de care cica are nevoie eu le demontez si le depozitez in fata blocului!

As povesti mai multe, as imparti firul in patru dar ce sens are? Sa fie asta aventura dinaintea zugravelii, mai ales ca in 2 saptamani imi vine zugravul acasa. Am vorbit de bani, am vorbit de ce vrem sa facem si stim cum lucreaza pentru ca el ne-a zugravit casa acum cativa ani. A pus gresie, a dat cu lavabil… dar din pacate nu stie sa puna parchet 🙂 De unde cumpar parchet si am montajul inclus?

De unde comand termopanele si usa de metal? Voi cu ce firme ati lucrat? Ca tamplarie (Rehau, Gealan, Trocal) am inteles ca nu conteaza asa de mult, cat conteaza felul in care sunt montate si asa mai departe…

Orice fel de sfat e binevenit!

Sharing is caring

6 comments

 1. La tamplarie PVC Rehau mi se pare alegerea cea mai buna, dar ai grija la feronerie, ideal ar fi sa gasesti Rehau cu feronerie GU-BKS (asta e fabricata in Germania), mai sunt diferite variante de feronerie turceasca care intr-un timp relativ scurt dau semne de oboseala.

 2. Tre’ sa zici ca el si sa faci ca tine, e singura solutie cu oameni d’astia (been there, done that).
  Nu inteleg de ce aveai tu senzatia ca, daca iti este ruda, lucrurile vor sta altfel? Sa ne amintim de vorba poetului: frate, frate, da’ branza-i pe bani!
  Succes cu amenajatul, din nefericire nu stiu sa montez parchet si nici n-am idee pe cine sa iti recomand. La termopane ti-as putea da cateva sugestii daca vrei, am lucrat in domeniu. Ah, si-acum vreo 4-5 luni cautam bezmetica mobila & adiacente, asa ca daca te pot ajuta cumva (altfel decat povestindu-ti despre culori si care, cum, unde s-ar potrivit =)) )… just say it.
  Oricum, astept cu interes petrecerea de lansare la apa. 😀

 3. Nu am avut senzatia ca daca imi este ruda lucrurile vor sta altfel, ba chiar am stiut ca se va intampla ceva… Scandalul l-a facut dupa ce a primit banii, asadar nu mai era vorba de bani. Invidie? Rautate? Betie?
  Who knows? Who cares?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.