Friday and the heirupism

Am o presimtire.

Statistic vorbind ultimele zile de vineri sunt in general cele mai aiurea la munca. Pe toti ii apuca heirupismul vinerea si au prostul obicei ca luni sa uite aproape complet de treburile lasate neterminate vineri. Ce parere am despre heirupismul de vineri?

Heirupismul de vineri ar trebui exterminat, prin imbracarea simultana a unui tricou cu “miserupe”. Vineri este cea mai nepotrivita zi sa dai de munca subalternilor, pentru ca oamenii vineri sunt obositi dupa o saptamana de munca, vineri nu mai au chef de nimic, vineri se gandesc la plecat la mare/munte… si lista de motive poate continua pana la infinit.

Pana acum nu am primit ceva de facut care sa denote heirupism. Heirupismul apare in general la ora 16-17, chiar inainte sa pleci si trebuie sa fie gata ieri.

Oricum, azi, m-am trezit cu o durere surda de cap si am visat despre casa. Am visat ca mi-am luat usa de metal si cand m-am intors a doua zi de la munca am gasit-o decupata ca aici. Nu cred ca are vreo insemnatate mai ales ca m-a speriat un vizitator cu link-ul lasat despre usile de metal 😀

In curand o sa fie goala casa mea si o sa inceapa zugraveala, marti ma suna omu de la termopane sa mergem sa ia si el masuratorile. Am facut o lista cu toate tampeniile care trebuiesc cumparate si m-am cutremurat. Mai nou am o alta dorinta, asa ca de sfarsit de saptamana ma intreb: unde imi fac mobila de bucatarie si altele de pus prin casa?

Sharing is caring

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.