Mynele TV – lovitura de gratie!

Indobitocirea totala a romanului are inca un aliat.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a autorizat, marţi, licenţele audiovizuale prin satelit pentru posturile de muzică Mynele TV şi Musiklub, deţinute de societatea Happy Music SRL Bucureşti, controlată de Costi Ioniţă. Costi Ioniţă a spus la CNA că proiectele Mynele TV şi Musiklub au plecat de la o expertiză de piaţă, potrivit căreia 40% din tineret ascultă house clubing, 50% manele, 10% alte genuri. În aceste condiţii, Mynele TV va difuza în proporţie de 80% muzică românească, iar Musiklub – muzică house, emisiuni specifice genului, interviuri cu DJ etc.

Conform Mediafax inca o televiziune de manele ne va ocupa abuziv linia de programe de pe cabluri. Am putea sa nu il programam, dar poate o sa avem vreo surpriza sa inlocuiasca un canal care ne place, ca deh, manelistii-s mai multi. Eu cred ca este un virus, netratabil. Un fel de SIDA pentru creier…

Nu ne-au fost de ajuns Trinitas TV si Taraf TV, acum inca o ustensila: Mynele TV… Daca stam sa analizam atent posturile de televiziune straine si romanesti, televizorul NU ne este util! Stam ca prostii si ne uitam, credem si copiem ce vedem la televizor. Emisiuni ca “Test de Fidelitate”, filmele gen “La bloc” si “Trazniti in NATO” arata precis gradul de incultura al romanului. Trebuie sa recunoastem ca ne-am prostit, ne-am ciobanit. Sunt curios cat a dat Costi Costita Ionita, un stomatolog care canta manele, spaga la CNA? Cati au mai contribuit la spaga?

Acum am inca un motiv sa nu mai platesc abonamentul TV/radio!

Niste tarani domne’! N-ai cu cine!

Sharing is caring

3 comments

  1. SIDA pentru creier? Hai că mi-a plăcut sintagma! Însă creierul e ceva material, or boala afectează intelectul, partea “imaterială”… Da’ dacă i-am zice Sindromul Intelecto-Deficienţei Agonisite. Căci într-adevăr afectează intelectul, în special intelectul subiecţilor predispuşi… adică a celor cu IQ mic.

    Dariuss last blog post..Nu-i bene la Bene International

  2. Mda … problema TV nu exista doar in Romania. Bine la nemti nu sunt manele, dar reclame non stop de ringtones pentru mobile si calitatea emisiunilor ii pe aceasi nivel cum sunt posturile de manele. Tot mai multe prostii apar si tot ma mir cum de au succes cu asa ceva? Chiar ii lumea asa de proasta?
    Eu am renuntat de catva timp la cablu, am pus antena sa pot prinde discovery, national geographic, etc. Dar se pare ca si aici exista aceasi problema. Emisiunile devin din ce in ce mai proaste. Emisiunile faine ce erau cand am montat antena se pare ca au disparut. Asa ca am sa renunt la abonamentu care il am. HBO oricum se pare ca il am degeaba ca nu am timp sa ma uit, Cinemax aceasi problema asa ca mai bine pun Miro pe comp si trag (legal) documentare si alte chestii interesante si ma uit cand apuc si la ce vreau. Southpark este acuma gratis pe net (legal), mai simpsons daca le pot vedea undeva si am totu ce trebe (documentare, simpsons si southpark)

    Cristian Livadarus last blog post..Driving in Kiev

  3. Eu cred ca Taraf a stricat f mult piata, difuzand toti necunoscutii si neavenitii. MyneleTv cred ca vine cumva sa repare asta, din ce vad eu pe streamul lor (http://www.myneletv.ro ). Constat ca-Costi nu e asa prost, si pare sa isi aleaga interesant tintele (imi place numele si ideea de MusiKlub)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.