Home BAR – cea mai de cacat servire!

Stiti ca sambata am fost la poze in grup. Am ajuns la KFC sa mancam / bem ceva numai din cauza lui, din cauza partzarului poreclit de noi Fredi Mer Curistu’!

Pe langa biserica Anglicana, daca nu chiar vis-a-vis se afla un loc minunat si extraordinar numit Home Bar. Am mai fost acolo si cu alte ocazii, tot meeting-uri cu prieteni foto, care au devenit prieteni, care au baut si rontzait la chipsuri in home alaturi de subsemnatul.

Atmosfera in localul ala este ok cand ai berea pe masa, veceul este curat, clientii nu inclut cocalo-speciile capitalei, asadar este (de fapt ERA) super OK. Odata cu scurgerea tipului (ca o pizda bolnava) totul a inceput sa se imputa la HOME. Au inceput sa serveasca din ce in ce mai execrabil, o cola dura jumatate de ora, o bere 45 de minute, meniul 45 minute iar nota cam 1 ora! Le faceai semn, dadeau catareste din cap ca au inteles si te puneai pe asteptat.

Sambata ne-am asezat pe terasa. 11 oameni, 3-4 mese, unite. Fredi Mer Curistu a zis ca ok, nici o problema, este libera terasa. Era liber si inauntru NICI MACAR UN CLIENT.

Vine idiotul jos si se gandeste “de ce sa muncesc, hai sa vad poate scap de ei sau ii bag inauntru”.

Fredi Mer Curistu: “Daca sunteti asa de multi, trebuia sa faceti rezervare!”
Eu: “Oricum nu aveti nici macar un client pe terasa, bem o cola si plecam”
Fredi Mer Curistu: “De ce ati aranjat mesele, nu mai are nimeni loc acum, am cu o masa in minus”
Eu: “Stati linistit ca atunci cand plecam, aranjam mesele!”
Fredi Mer Curistu: …

Dialogul a fost de ajuns cat sa ne scarbeasca. Atitudine mai de cacat nu cred ca exista (sau poate ca ma insel ca doar suntem in Bucuresti, unde totul este posibil), motiv pentru care ne-am carat. Trebuia sa ii lasam mesele vraiste si sa ii punem un cacat in cuptorul cu microunde. Freddi Mer Curistu’ cred (SPER) ca ne-a auzit cand ii umpleam frigiderul.

EU PE ACOLO NU MAI CALC. Cand esti servit de putzopalmisti nesimtiti nu merita sa le acorzi o a 2-a sansa si sa te intorci sa le platesti salariul. Asa am facut cu mai multe carciumi.

Sharing is caring

2 comments

  1. Si uite asa te lasi de baut, cel putin in carciumi! Asta nu e nimic rau!
    Ti-a facut un serviciu! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.