Nopti fierbinti… nu poti dormi!

Cum vara nu-i ca iarna in Romania si caldurile nu ne dau pace, saptamana asta am avut o problema…

Sunt obosit de zici ca trag la rame pana seara tarziu si noaptea ma imbib cu alcool, eu care nu mai tin minte ultima oara cand am baut o bere. Adica tin minte cand am baut ultima oara bere, dar subliniam ca eu nu beau des si mult.

Incerc sa adorm la 11-12 noaptea, adorm dupa care ma trezesc si fuge mos ene. Sunt chiar nopti cand mos ene nici nu mai ajunge pe la mine. Probabil zace prin vreun sant, beat, trotilat, lesina de la caldura. Cat o “arde” el suspect prin santuri, eu ma iau cu altele si se face 2 noaptea. A doua zi ma trezesc la 7 dar in camera este inca cald asa ca imi pun 1-2 episoade din Everybody loves Raymond. Reusesc intr-un final glorios sa adorm, incep sa ma relaxez si apare si ene cu hainele rupte, putind a bautura. Nu mai conteaza, a ajuns idiotu… dorm!

Am dormit. Ce-i drept 5 minute ca a inceput haita de maidanezi din iancului sa discute cu cea din … pantelimon, discutie urmata de o alarma de masina care a cantat jumatate de ora, opera nu alta! Mosh ene s-a plictisit de zgomotu facut de caini si alarme si a plecat sa mai traga o dusca. S-a intors repede.

Am adormit pe la 4 si toata ziua urmatoare am fost robot!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.