Cum sa ridici inocent din umeri?

Tara lui Nimeni Voda, Romania!

De ce ii zic tara lui Nimeni Voda? Pentru ca nimeni, niciodata nu o sa poata sa iti ofere o informatie care sa te ajute, pe nimeni nu intereseaza nimic, toti ridica nestiutori din umeri.

Ieri am fost cu instalatorul (pe care nu l-am mai cautat, am mers la sigur cu cel care ne-a mai facut lucrari in casa) si ne-am apucat de treaba. Aveam nevoie sa oprim apa 1-2 ore sa punem robineti, mufe rapide si am urmat informatia asa cum ne-a fost oferita. Etajul 3, vis a vis de lift, ar fi trebuit sa fie solutia, omul cu chestia aia numita cheie de la subsol. Am batut la usa: nu domne, omu cu cheia sta la 4, presedintele asociatiei. Ma duc la etajul 4, sun, raspunde una pe la 28 de ani. Spun povestea ca-s noul vecin, ca avem nevoie sa oprim apa sa punem niste robineti dar entuziasmul a fost intrerupt de un raspuns simplu: tata nu are decat stampile. Mi-am permis sa fac o gluma, ca ma descurc si cu stampilele dar am primit alta informatie: administratoru sta in scara vecina la etajul 6. Cobor, ajung la scara vecina si intreb pe un nene de administrator care tocmai plecase, imbracat in tol festiv.

Fuck!

Ma asez pe bancuta din fata scarii si ma pun pe asteptat un vecin, o vecina sa intreb daca stie pe cineva cu cheia de la subsol. Am stat 5 minute si a venit si vecina cu raspunsul, detinatoarea adevarului absolut: un asanumit “holder of the ring”, misticul nea’ Popescu de la 5.

Nea’ Popescu avea cheile, nea’ Popescu are motan, nea’ Popescu este pensionar, asadar aplaudati-l pe nea’ Popescu!

Sharing is caring

2 comments

  1. Da. N-ai cu cine! Probabil ca daca spuneai ca lucrezi in nu stiu ce institutie te trezeai si cu flori pe pres in fiecare zi…vesnica si suparatoarea realitate pur mioritica.

    Ioanas last blog post..Intamplari de duminica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.