Salata de vinete

Anul asta am mancat de 2 ori salata de vinete.

Cand eram mic nu ma prea omoram dupa salata de vinete ca… eram prost. La fel si cu mamaliga, sarmalele, bananele si asa mai departe. Acum se intampla invers, as manca salata de vinete pana cad pe jos. Numai cand simt mirosul de vinete care se coc… o iau razna! Foarte, foarte bun!

Salata de vinete se poate servi simpla, cu maioneza sau cu ceapa. Coptul vinetelor poate sa ti se para plictisitor si chiar dificil intr-o zi calduroasa de vara, dar la sfarsit salata de vinete este atat de gustoasa si racoritoare incat merita efortul. Si pentru ca totul sa fie perfect si sanatos serviti salata de vinete cu ardei copti si rosii.

Aici mi-am adus aminte de salata de vinete si mi-am facut pofta. Promit ca imi fac singur salata de vinete si dau si altora, nu ca zgarcitii care se lauda ca au salata de vinete acasa si o tin pentru ei!

Sharing is caring

10 comments

 1. Uauuu, salata de vinete… Ar trebui interzise post-urile de genul asta, mai ales cand faci pofta la altii care n-au cum sa faca pe moment vinete. Cred ca aproape nimeni nu manca salata de vinete pe vremea cand eram ‘mici’, submit: eram proasta :))

 2. Imi place la nebunie salata de vinete, dar nici salata de ardei copti nu poate fi lasata intr-un colt intunecat al memoriei mele.
  O sustin pe Claudia si-ti spun ca ar trebuii interzise aceste postari pofticioase 🙂

  Ioanas last blog post..Intamplari de duminica

 3. Stii unde au o salata de vinete super la Universitate?
  La tramvai, la Sf. Gheorghe e un impinge tava 🙂
  Tareee buna

 4. Well de acolo am mancat 😀
  Si pieptul de pui la gratar este foarte bun, iar prajiturile sunt proaspete!

 5. Nu mi-ai zis. Eu folosesc angst-ul de la coloane, baba nebuna cu fructe, piccolina si rubin house pana sa se inchida 😀
  Mai mergem imediat dupa ce luam salariul la bellini :))
  In rest comandam pizza… sau mancam sticsuri de la aia din statie de la tramvai…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.