Leapsa cu dulciurile…

D3vilgirl (adica dracoaica) imi trimite o leapsa… ce dulciuri imi plac? Sa dau exemple? Apai… ciocolata in toate formele, inghetata si asa mai departe! Imi place in general tot ce e dulce dar am o preferinta in ciocolata asta!

Nu ma omor dupa prajiturile de casa, nu imi place sarailia sau baclawa ca-s prea dulci. Nu cred ca exista pe lumea asta cineva care sa nu iubeasca macar un produs dulce. Daca as da leapsa asta intreg blogroll-ului am gasi un om care nu va zice nimic de dulciuri, nenea Pamflezistu, pentru ca el nu participa la actiuni de grup decat daca este posibilitatea unui paharel de bautura nefiltrata si a unui ciolan gen Becker!

Asadar, leapsa lu peste prajit, insiropat si gras merge mai departe la Alin Farcas aka Pamflezistu in special, si la: Ciupercutza, Tara si PuttyCat.

Sharing is caring

8 comments

  1. Cand eram mic, erau la moda oracolele. Acum voi ati dat in mintea copiilor si “jucati leapsa” pe blog-uri! Jenant!

  2. Cand o fi leapsa misto, `oi scrie si io pe blog despre ea. 😛 Pana atunci, nebulangiu fiind, raspund totusi acilea. Ai mai buna dulcegareala din toata lumea mondiala e… E… pa sa ri ca! Mie-mi place pasarica dulce! 😀

    alin farcass last blog post..ANTIŢIGANIADA

  3. Recunosc pe propria piele ca asta e una din cele mai stupide lepse la care am dat curs…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.