Job, Photowalk, pe Motoare

Cu greu incepi saptamana! Cele mai imputite zile din saptamana (din punct de vedere al timpului petrecut la munca) sunt luni si vineri.

Luni este naspa pentru ca este prima zi din saptamana, vineri – ati ghicit deja – este naspa pentru ca este ultima zi din saptamana. Astazi dupa ce sambata si duminica am revenit la programul de vara, transpirat pana la 2-3 dimineata si adormit cu greu pe la 4 dimineata, m-am trezit oarecum fresh. Pana la ora asta am luat pauza de masa, am mancat inghetata nesstea, am baut cateva cani de apa si m-am luptat cu meseria. Ma gandesc ca trebuie sa vina la un moment dat si concediu si trebuie sa se termine si treaba cu casa. Cat sa tina zugraveala omule? Cat sa mai dureze nebunia cu sacii de moloz? Cat sa mai dai cu picamerul in pereti?

Azi dupa job ma vad cu iubi si pana la 8 cand o sa ne relocam pe motoare ma gandeam sa ne plimbam cu aparatele foto in mana… un fel de PhotoWalk in 2!

Apropos de PhotoWalk… aici e pagina cu detalii. Pana cand deschidem portalul, site-ul, forumul, galeria & everything else u can join the club!

Sharing is caring

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.