Vrei concediu medical?

Pentru o simpla raceala poti apela la serviciile terasei La Motoare.

Am ajuns ieri in jurul orei 20 pentru a sarbatori Piticu care a trecut la varsta venerabila de 26 de ani, 13 pe un picior, 13 pe celalalt. Mi-a zis la telefon ca l-a asigurat cineva pe el ca nu o sa ploua dar degeaba zice el ca nu ploua ca batea vantul mai rau ca-n Siberia. Eu nu am probleme cu frigul, de la 15 grade pana la maxim 30 ma simt in elementul meu, dar ziua de ieri terminata in Cafeneaua Actorilor (pe terasa) si inceputa pe Motoare mi-a pus capac. Prea batea vantul pe Motoare…

Intotdeauna pe Motoare a fost curent, lume multa, emos, little emos, freaks dar se pare ca unora le place. Se anunta furtuna, in departare se vedeau fulgere, vantul sufla indeajuns incat sa-ti falfaie ochii ca la melc dar noi rezistam cu stoicism.

Cu sfarcurile tari si pielicica tremurand, am coborat incet, anchilozati de shale, la actori unde nu batea alizeul dar iar ne-am enervat din cauza servirii de cacat, tipice unei carcuime de pretentii din Bucuresti. Sa te caci pe nasu’ lor! Nu puteai sa ii deranjezi cu cereri gen “Un meniu se poate?” si daca ii deranjeai iti aplicau doza de ignoranta care cred ca le este insuflata prin traininguri si spalari de creiere.

Piticu era prea pe val ca sa simta raceala cum intra in oase 😀 La multi ani inca odata bre!

Sharing is caring

2 comments

  1. Bai nu mai rade, ca eu chiar imi iau concediu medical dupa iesirea de aseara – nu e fun sa zaci in dureri de masele, urechi si cap macar de ar fi durere continua dar nu, e junghi de zici ca iti infige cineva un cutit in cap/masele cand iti e lumea mai draga.
    PS:stie careva un stomatolog bun? pentru cineva care are fobie pe bune fata de chestia asta – si daca se baga la o anestezie generala pentru ca nu pot sa aud, vad, simt si sa miros chestiile minunate dintr-un cabinet stomatologic – and no – nu merge cu sedative si da chiar am fobie si incep sa tremur, sa urlu/tip si sa lesin.

    Lexs last blog post..Menopauza Mentala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.