Reclame stupide: Twix, Zapp, Qfort, Tuborg

1. TWIX: caramel, biscuit, ciocolata.

Recunoasteti reclama? Copilul care stia sa zica numa’ caramel si cand a mers la doctor peste nush cati ani a cunoscut alti 2 dilii. Povestea continua cu infiriparea unui grup de 3 prieteni care mananca numa’ twix si alearga pe strazi, alergati de femei.

WTF? Asta te face sa cumperi produsu?

2. Noua reclama Zapp

Fuck Zapp si reclamele lor de cacat!

3. Ferestre facute sa reziste

Ok, vindem termopane dar de ce facem reclame stresante? Eu mi-am bagat picioarele si mi-am cumparat Trocal :)). Next Advertising a venit cu ideea stresanta, enervanta pentru QFort. QFort Suxx. Next Advertising asemenea.

4. Tuborg: Gustav si rolele + Filip si litera F

Fuck Filip si Gustav sa-si franga gatu pe role. Tuborg nu este o bere nasoala dar ultimele reclame o sug suspect (prin batista).

Patru reclame de cacat, ca sa ne umplem de spume si sa inchidem televizorul.

Sharing is caring

10 comments

 1. reclama la twix mi-a placut un fel de fantastic-real-basm-comedie ..
  qfort nu stiu cat de buna e reclama dar mi-a ramas melodia in cap “vino noaptea e a noastra, bate la fereastra, bate la fereastra, bate la fereastra, bate la fereastra…”

  bimuss last blog post..zi obisnuita

 2. frate esti sec , nu e vb numai de reclama , e vb si sa atraga atentia oamenilor … da ce sa stii tu …

 3. Frate si tu esti sec! Pe mine ma calca pe nervi reclamele alea. Le gasesc IDIOATE! Dar ce sa stii tu…

 4. Frate … daca te-as cunoaste ti-as da o bere…. CEA MAI STUPIDA … IDIOATA…. CRETINA.. SI RETARDATA RECLAMA E AIA DE LA TWIX…….. Cand incepe reclama aia la televizor… si cum o dau astia f.f.f.f.f des…. imi vine sa arunc cu ceva in televizor… mai ales knd il vad pe retardatul ala cum zice Biscuit…. Are o fatza de cere pumni !!!!… Tot ce-mi place la reclama e cum spune caramel copilul ala la nastere… dar si chestia aia a inceput sa ma streseze… P.S. Nu vorbesc despre celelalte reclame pentru ca am vazut ca au inceput sa fie date mai rar… dar nu stiu frate, daca ii voi cunoaste vreodata pe astia care le fac o sa-i inchid intr-o camera cu un televizor si o sa-i pun sa se uite la reclamele lor timp de 2 ore… !!!!

 5. ce stiti voi mah?reclama la twix a devenit ssuper cunoscuta…adik la scoala in pauze toata lumea incepe,…unu’ zice ciocolata…..altu caramel…e…ce stit voi asta e la moda….la naiba!:P

 6. lol a inebunit romania e chair stresanta mai era doua fete in 66 de la obor la cismigiu numia biscuite caramel ciocolata imi venea sa le arunc pe geam

 7. Cat de inapt sa fi sa iti placa reclama aia de la TWIX? TREBUIE IN MARE PARTE SA FI MASOCHIST! E O POLUARE FONICA!… eu si acum caut un forum ceva al astora de la twix.. sa-i injur live…! Daca ziua de luni e cea mai naspa zi din saptamana… daca mai incepe si cu o reclama de la twix… sigur asa o sa fie. P.S. Andra, eu nu stiu cum prinde la publicul feminin reclama asta, dar un lucru stiu sigur… mie nu-mi plac reclamele la produse cosmetice sau la tampoane, insa majoritatea femeilor zic ca acestea sunt dragutze… asadar pentru mine reclama asta la TWIX e ca o reclama la doua OB-uri pline cu CARAMEL, CIOCOLATA si BISCUIT… toate invelite intr-un strat mare mare mare de kkt!

 8. Ce-mitransmite mie reclama la twix este ca o iei rezna LOL ramai blocat pe unul din componentele batonului…LOL….ori te-apuca isteria ca ai mai vrea unul si nu mai ai…LOL…vreau si eu va rog reclama la bonduelle, ca-mi place fff mulr, e simpatica animatia

 9. de cand a aparut moda blog-urilor toti nulii isi dau cu parerea si se cred experti, profesionisti si in cel mai rau caz importanti. publicitatea este o chestie care se face la colt de strada si in care se arunca mii si milioane de euro doar ca sa enerveze sau sa amuze anumite persoane. daca atat ati inteles pana acum atunci e pacat de tara in care traiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.