Wassup iLL?

Iaca bine doamnelor, domnisoarelor, domnilor si bai flacailor.

Am inceput sa lucrez pentru comunitatea photowalk. Suntem in teste de look, teste de functionalitate si alte tipuri de teste. Este aproape gata dar mai trebuiesc niste finisaje. U’ll se when it’s ready! Apropos de photowalk, puteti sa dati join aici!

Cu casa… iLL’s Crib, se munceste din greu. Azi am fost in Mediagalaxy sa ma hotarasc de masina de spalat, aragaz, frigider si am primit sfaturi sa le cumpar de pe acum ca sa termin cu distractia. Sunt gata baia si dormitorul, am inceput cu bucataria. Mai au ramas sufrageria si biroul neincepute dar nu incepem mai ales in birou ca acolo este camera “curata”.

Vineri am asistat la insirarea de test a bucatilor de gresie pe jos. Din prima privire asupra ansambului faianta-gresie am zis ca am facut o greseala cand am ales gresia pentru baie. Am testat si cu celalalt model de gresie si mi-a placut, asadar, planuri pentru a schimba gresia! Cu niste bani in buzunar am plecat cu zugravul la Valea Cascadelor. Primul loc vizitat a fost depozitul, am incercat sa facem un schimb mai pe sub mana dar nu a mers. Pun pariu ca daca scoteam niste spaga nu era nici o problema. La firma de unde am cumparat ne-a facut foaia de retur si schimb fara probleme, then depozit, then home! Nu mi-a venit sa cred ca nu am intampinat probleme!

Pot spune cu mana pe … ca m-am saturat de saci de moloz. Cat moloz sa scoti domne dintr-un apartament? CAT?

Acum sunt la munca, ma chinui cu un server care a dat 1 bluescreen la instalarea lui fucking W2k3 si ma gandesc la o mobila de bucatarie, cateva dulapuri de facut pe comanda si nu am pe nimeni recomandat care sa-si termine treaba in timp util!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.