Games Convention 2008: Carmen a luat singurul interviu video despre Diablo 3!

Carmen, fosta mea colega de la Mix FM a facut singurul interviu video cu Jay Wilson, lead designer Blizzard Entertainment al jocului Diablo 3.

Nu ma mira pentru ca, Carmen este maniaca cu jocurile (dat fiind faptul ca am facut impreuna o emisiune stiu ce-i poate mintea) si ar fi in stare sa mearga si la presedintele jocurilor sa aduca ceva proaspat in ograda romanilor.

Asadar iata interviul. Carmen! Stirea ta a fost preluata 😀 mersi de info!

Astfel, pe parcursul interviului am aflat ca nivelul maxim al jucatorului in Diablo 3 va fi 100, cel putin asa a declarat Jay Wilson “pentru ca in Diablo 2 au fost 99 de niveluri, as sari la 100, pana la urma e un singur nivel”.

carmen-ivanov-si-jay-wilson.jpg

Vom avea cele cinci clase de jucatori anuntate de producatori in cadrul Worldwide Invitational care s-a desfasurat la Paris anul acesta, iar Jay Wilson a adaugat pentru Hit.ro ca Blizzard nu planuieste sa “reinvie” ale clase din Diablo 2 dar clasele de eroi din Diablo 3 vor avea foarte multe similaritati cu cele din Diablo 2. Unele clase de eroi din Diablo 2, a adaugat Jay Wilson, ar putea fi reintroduse totusi intr-un expansion de Diablo 3.

Din pacate, am aflat ca nu vom putea juca cu vrajitoarea – Sorcerer – dar va exista o clasa de personaj care va avea similaritati cu cea a Sorcerer. Vom avea de asemenea, obiecte normale, magice, unice, legendare, si vor exista rune si pietre pretioase in Diablo 3 insa Jay Wilson a declarat ca nu ne vom mai putea folosi de rune words pentru a primi bonusuri magice pe armuri sau arme. Designerul Diablo III nu a dorit sa dea detalii despre obiectele socketed: “nu pot confirma sau nega existenta obiectelor socketed”.

Sunetele pe care le auzim atunci cand gasim un obiect nu vor fi acelasi dar sunt create de aceeasi persoana care a lucrat la sunetul din Diablo 2. Calitatea sunetului este imbunatatita a mai declarat Jay Wilson. Jucatorii vor putea sa joace Diablo 3 in mod multiplayer pe Battle Net a mai spus lead designerul Jay Wilson.
In ceea ce priveste informatiile referitoare la data de lansare a jocului Diablo 3 raspunsul a fost unul …clasic.

Sursa: Hit.ro

Sharing is caring

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.