Tăriceanu: Romania poate deveni a saptea sau a opta putere economica a Europei

România poate deveni a şaptea sau a opta putere economică a Europei până în 2014 dacă tendinţele economice actuale se menţin, a afirmat, marţi, premierul Călin Popescu Tăriceanu, arătând că este necesar ca statutul de ţară modestă şi complexată, după 1989, să fie înlocuit de ambiţie şi emancipare.

Din seria Cascadorii Rasului, Tariceanu – cel care mai vrea inca un mandat, ne spune ca putem deveni o putere economica a Europei. Asta pur si simplu nu pot sa cred. E ca si cum as spune ca Zoso poate fi Primaru Bucurestiului pana in 2014. Sunt ferm convins ca ar fi mai vivace decat macelarul de acum si ca ar termina treburile incepute de altii, dar trebuie sa ne gandim ca e fucking Romania, tara tutulor posibilitatilor, tara lui papura voda, tara in care toti ridica incocenti din umeri iar oamenii de rand isi apleaca dorsalele pentru a fi futu iubiti si stimati de capetenii.

Tariceanu da exemplu Austria care a reusit sa se dezvolte prin propriile interese… Ei nu zau! … promovarea unei “alte feţe”, de stat ambiţios şi emancipat, şi susţinerea companiilor româneşti.”

Promovam dar trebuie sa ne si schimbam! Trebuie sa scufundam insulele de comunism ramase in institutiile de stat, trebuie sa invatam sa facem ce trebuie fara sa ne fie frica de bici, trebuie sa nu ne mai facem de cacat cu diplomati romani care au crescut in ghetou si cel mai important ne trebuie INCORUPTIBILI!

Fuck politics!

Sharing is caring

3 comments

  1. Asta a aflat si el ca in 2013 vine sfarsitu lumii si s-a gandit sa faca pronosticuri ca oricum n-o sa mai aiba cine sa le comenteze

  2. este un idiot care profita de nivelul de incultura al romanilor. asemenea domnului Isarescu care a declarat ca este o SURPRIZA pentru BNR faptul ca Romania are o pondere mult mai ridicata a alimentelor in cosul de consum, comparativ cu alte state (lucru ce se invata in al doilea semestru de economie).
    fuck politics/ economics! :))

    Annaiss last blog post..dance baby, dance!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.