Big-Bang, gauri negre si sfarsitul lumii

Doua scenarii de cosmar, doua apocalipse. Sunt ideile care au facut inconjurul lumii odata cu preconizata lansare de miercuri, 10 septembrie, a unei masinarii capabile sa aduca nu atat disparitia Terrei, cat distrugerea totala a intregului Univers, anunta ziaristii britanici de la DailyMail.

In jurul Genevei avem cea mai mare masinarie, care o tot construiesc din 1994 iar acum exista posibilitatea ca in 2 zile sa o puna in functiune sa descopere iar ceva foarte, foarte, foarte tare sau foarte, foarte, foarte nasol. Lor le trebuie 14 ani sa construiasca o masina care sa recreeze Big Bang-ul sau sa produca un cataclism de proportii cosmice dar aici in Romania politicienii au faut gauri negre in buget in numai 2-3 ani de la revolutie. Din punct de vedere al producerii de gauri negre (numite si gauri de vierme) romanii sunt mai eficienti. La ordinea de zi este saracirea financiara a populatiei si descoperirea de noi resurse de informatii eronate pentru romanasi, care fata de protestatarii experimentului de la geneva nu zic nimic 😀

Doua scenarii posibile au fost elaborate: primul ar fi crearea unei mini gauri negre, care va inghiti pamantul din interior, iar cel de-al doilea este o catastrofica reactie in lant, care va distruge intregul Univers. Inca din 1994, de cand a inceput constructia aparatului, au existat protestatari care au sustinut ca reconstructia Big Bang-ului, care a avut loc cu 13 700 milioane de ani in urma, prezinta riscul ca un cataclism de proportii cosmice sa se produca.

Revenind la subiect: avem posibilitatea sa cream o gaura neagra, asta este primul scenariu care este posibil sa il urmeze scenariul reconstructiei Big Bang-ului la Geneva (unde se proclama si drepturile omului). Cum natura omului a fost intotdeauna distructiva nu m-ar deranja sa stiu ca omenirea a reusit sa creeze o gaura neagra si materia care a format terra, Romania si toata populatia a fost pulberizata prin propria creatie. E fucking HUGE chestia asta, o realizare incredibila a omenirii prin tehnologie, dar, as vrea sa o amane pana pe 15-16 septembrie ca pe 14 Septembrie imi serbez implinirea a 26 de ani de existenta.

Eu personal nu cred ca o sa pierim pe 12 septembrie. O sa se strice masinaria aia, o sa faca un piu-piu si o sa se opreasca curentul in toata Europa de Vest.

Sharing is caring

14 comments

  1. eu nu cred in asha ceva…..sfarshitul lumii o sa vina atunci knd o sa ne asteptam mai putin…

  2. Stai mă calm. De abia în octombrie ciocnesc protoni. Acum fac doar teste pe el.

    În altă ordine de idei prefer să mor așa decât să mor ca prostul lovit de un politician pe trecerea de pietoni.

  3. Dude, io cred ca tu te-ai vorbit cu astia ca sa nu mai dai de baut 😉

    PS “Notify me of followup comments via email” bifat by default??? te bat.

  4. nu o sa ne inghita o gaira neagra pt ca sii cand parintii nostri au fost copii au fost anuntat sfarsitul lumii si nu s-a intamplat nimik .Numai Dumnezeu stie cand murim si numai el ne ia viata :)……………NU VA SPERIATII!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. nu ne va inghtii o gaura neagra fiindca zic astia ca ne va inghti o gaura da nu se va intampla ca cand ma nasteam eu zicea ca va fi o gaura neagra si nu sa intampla nu exista gaurii nerge lana terra.nu va speriatii!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

  6. Nu cred ca exista asa ceva e doar sa panicheze lomea.de ce nu apare vrun documentar official despre gaura neagra.?sunt prostii sfarsitul lumii va venii dar nimeni nu va stii cand 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.