Frustrari de septembrie

1. photowalk.ro – am inceput sa fac site-ul comunitatii (bine nu-l programez eu ca habar nu am cum). Cred ca am incercat toate combinatiile posibile si tot nu iese ceva decent ca sa pot sa zic “e gata, ii dam drumu!”. WordPress cu forum integrat intr-o pagina (fara sidebar) si inca ceva cu galerie foto nu a iesit. Ori imi futea css-ul de la WP look-ul forumului, ori imi arata sidebar-ul, ori cand dadeai click pe “post reply” o lua razna si nu mai intelegeai nimic. A mai fost o incercare cu joomla (evident forum + galerie) dar nu stiu din ce motiv am renuntat.

Bag seama ca am nevoie de ajutor sa dau drumu la siteul respectiv.

2. iLL’s Crib – nu am luat in serios de la inceput proiectu’ cu zugraveala dar acum m-am aliniat la cerinte si vad ca e fucking hard sa nu te enervezi cand lumea cu care lucrezi zice ca ia blat de bucatarie “aluminiu” si te informeaza ca “larisa verde” nu are decat la 4.50m si 5.50. Eu am zis ALUMINIU! A, OK! Iau aluminiu… Chiar nu stiu de ce am notat “larisa verde”. Nu mai zic nimic de murexin si glet, lavabil, tocaraie de smilgheluit, vopsele, instalator si asa mai departe.

Poate se termina zugraveala pana in Octombrie! I pray!

3. Racit si cu un deget luxat (sau …) – Sfat: nu faceti baie dezbracati, femeile macar sutien si bikini! Cred ca am prins o raceala ceva ca iar am barna infundata si starea aia de 2 lei in care iti vine numai sa dormi sau sa numeri bani. Vine acu 14 si ma rog sa involueze raceala. Macar de ziua mea sa ma simt bine 😀 ca degetul mic de la mana stanga se vindeca (cred). Am avut ghinionul sa schimb mana cu care ma tineam de cacaturile alea de plastic din 311 (Citaro) chiar in momentul in care o baba s-a gandit sa treaca strada si soferul a franat (ca moartea nu era acolo… o astepta acasa). Cum un singur deget (mai ales ala mic si sfrijit) nu poate decat sa se agate de porcariile alea de pe bara simt de 2 zile dureri surde pe langa look-ul semi vanat al incheieturii de la a 2-a falanga. URA!

Sharing is caring

2 comments

 1. ptr photwalk.ro cateva sugestii….

  incearca cms-ul e107, o sa-ti ia ceva timp sa-l cureti de ce nu vrei .. dar io-l consider unul dintre cele mai marfa cms-ul.
  Parerea mea: face pipi pe joomla cu jet umblat :)) (site: e107.org)

  ai si-un plugin foooooooooooooooooooarte interesant ptr o galerie foto ce poate folosi flickr 😉

  tiltviewer (e flash .. dar da senzatie)

  try it out … maybe if you want .. i’ll give you a hand … (when time allows)

  😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.