Ieri a fost sambata si azi… am mai imbatranit un an

Sambata.

Numai ideea de zi de sambata ma facea sa zambesc pana acum 1-2 luni. Era ziua in care dormeam mai mult, ziua in care leneveam si faceam ce vroia basca mea (sau basca iubitei). Ultimele x sambete au fost zile de moloz, cateodata si duminicile erau zile de moloz si murexin.

V-am pregatit sufleteste pentru o noua poveste cu si despre moloz?

Mai am avut ceva moloz (imi fac tricou cu “Urasc Molozul” sau mi-l face cineva de ziua mea) de care am scapat, am mai scapat si de caloriferele vechi (astfel i-am luat un stress de pe chelia lu’ taicamiu) si am facut curatenie prin casa. Impropriu spus curatenie… ca la cat praf si jeg e in casa aia, mai bine te duci in concediu si poate pana te intorci dispare. Nu o sa fie asa nicioadata!

Am curatat faianta din bucatarie de praf, gresia si tot ce va fi acoperit de mobila de bucatarie care trebuia sa o aduca omu’ de vineri seara, dar cum e roman si si-a luat mai multe comenzi decat poate duce m-a amanat pe duminica. TZEAPA! Duminica (chiar daca sunt sigur ca nu o sa vina nici macar cu o stinghie de lemn) e ziua mea si am liber de la casa, masa, familie, orice. E ziua mea si nu am chef de casa, asa ca poate o lasam pe luni, marti sau oricand ma amana omu cu mobila de bucatarie. Nu o sa il las in pace, il sun zilnic! Intrebare: ce trebuie sa faci ca sa se tina romanul de termene? Anyhow sunt foarte, foarte, FOARTE multumit de cum a iesit bucataria. Restul camerelor imi plac dar nu asa mult ca bucataria mea FISTIC!

Saptamana urmatoare va fi ultima (sper) in care se va zugravi in iLL’s Crib. Deja am planuit ca saptamana viitoare sa ma plimb dupa parchet, frigider, aragaz, masina de spalat si maruntisuri scumpe cum ar fi prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat. As mai prospecta piata paturilor, vreau unu care sa nu scartaie si as arunca un ochi pe la Ikea pentru chestii decorative. Mai am 2 saptamani pana la salariu si vreau sa fiu pregatit :))

Azi e duminica… am mai pus un an pe lista si am un wishlist, adaugand ca vreau sa se termine iLL’s Crib sa ma pot muta!

Sharing is caring

13 comments

  1. La multi ani, my friend!
    Si scuze ca te-am trezit cu “noaptea-n cap”, da’ nu stiam ca dormi pana la 11 😀 Macar am fost prima care te-a urat pe ziua de azi 😛

  2. @all senchiu 😀
    iLL’s Crib… sarbatorim craciunu acolo! E singura chestie de sarbatorit dupa ce e gata…

  3. La Multi Ani chipeshule! my best wishes! hugs & kisses

    p.s. eu astept party-ul 😀 sa nu ma uiti 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.