Dilema barbieritului

Cand sa te barbieresti? Cum sa te barbieresti?

Sunt 2 momente cand un barbat se poate barbieri: dimineata sau seara, inainte de dus sau dupa dus… Din cate am exprimentat pana acum cel mai bine este sa te barbieresti seara INAINTE de dus. Dupa dus oglinda este aburita si stai sa te chinui sa o stergi din 2 in 2 minute iar daca te barbieresti dimineata toata ziua ai fata iritata.

Nu cred in aftershave-uri miraculoase pentru ca am incercat cam ce este bun de pe piata si nu imi plac rezultatele. Daca dai cu lama poti sa pui balsamu balsamului sau tatal after-shave-ului ca tot seara e mai bine sa te barbieresti. Pana dimineata se mai calmeaza pielea!

Sharing is caring

10 comments

  1. eu sunt de parere dupa dus, barba e mult mai moale si pielea imbaiata, e mult mai OK, cat despre abur achizitioneaza un ventilator si asa vei elimina si riscul “egrasiei” (se aeriseste mai repede).
    Revenim : – la mine e mai bine dupa dus sau baie. 😀

  2. dimineata, dupa dus … n-am problema cu aburul ca ma barbieresc la wc-ul de serviciu. Nu folosesc aftershave. Doar spuma si barbierit doar de sus in jos (adica nu in raspar) – astfel nu ma irit.

    CTI97s last blog post..va rog nu atingeti

  3. am o mare problema dc oare ma irit dupa barbierit desi folosesc spuma gillet si aftershave gillet .se face pielea rosiea si face niste bubite si ma mananca cumpli
    va rog spunetimi si mie un remediu

  4. … eu las sa creasca barba mai mult 😀 adica… 1-2 ori pe saptamana si nu ma mai irit. De obicei cand e foarte scurta floaca faciala (adica tocmai buna de scarpinat) pot sa ma dau si cu creme de’ la creme ca 1 zi stau cu fata’n piuneze 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.