Update & Unde-i aparatu foto?

Azi am fost din nou la apartament si mi-am montat prize si intrerupatoare noi.

Ruta aleasa a fost Iancului – Crangasi cu metroul, Crangasi – Piata Moghiorosi cu tramvaiul 41 si pana la Romancierilor cu 91 sau ce a picat. Rapida ruta, am ajuns mai repede decat cu 311-91 sau 90 direct. Prizele ca prizele si intrerupatoarele cu ale lor ca tot nu mi-a adus tamplarul mobila. Cred ca a vandut-o sa isi ia bere si undite ca e mare pescar. Dar! Azi am vrut sa fac niste fotografii ca apunea soarele foarte spectaculos printre niste nori negrii ca smoala si erau niste contraste superbe.

Ciupercutza a vazut apusul si l-a imortalizat (ca a avut cu ce)! Rar o sa mai vedem un cer atat de spectaculos, pe de-o parte anunta ploi si furtuna, pe de alta parte cer senin si soare. Vine iarna cu cerul ala monoton, lumina de rahat si nu vom mai avea pofta de foto.

Se anunta photowalk #5 pe 20 septembrie, nu se stie inca ora la care ne adunam. Cu photowalk.ro nu am mai inaintat nici macar un pic… ba dimpotriva am dat reset. Nu se leaga! Need help cu proiectul photowalk.ro!!! Puteti sa va alaturati grupului de yahoo pana cand se termina site-ul comunitatii iar fotografiile sunt pe flickr.

Sharing is caring

2 comments

  1. Doar ti-am spus sa fi atent la astia cu mobila ca sunt niste neseriosi. Apropo, ala ca mi-a facut mie mobila era tot pescar si o freca mai mult pe la peste decat sa faca treaba. Am fost si eu de cateva ori cu el la peste si ii aburea pe aia la telefon in ultimul hal cu x scuze si cand colo el o freca aiurea. Pentru cat ii duce capul scot destui bani si sunt mult prea multumiti. Asa ca de ce sa faca ei treaba buna si repede cand poate sa o frece ca banii oricum ii vin de la fraieri.

  2. Nu pot sa cred ca nu aveai “jucaria” la tine!!! Credeam ca sunteti nedespartiti … 😛
    Ti-ar fi iesit niste fotografii adevarate, nu ca amatorismele mele 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.