Dell = no Windows XP

Tocmai am terminat de instalat Windows XP pe laptop-ul unui prieten. Am introdus DVD-ul cu drivere care a venit cu laptop-ul si SURPRIZA! Nu erau drivere decat pentru Vista.

Prospectand sa spunem achizitia unui nou laptop ma inspaimanta ca nu o sa mai gasim drivere pentru sistemul de operare pe care vrem sa il folosim. Dell Studio 1535 nu are drivere pentru Windows XP. Producatorul (adica DELL) a hotarat ca Microsoft trebuie sa isi vanda marfa si forteaza utilizatorul sa isi cumpere Vista! Nici pe pagina de “Drivers and Support” nu am gasit… (de fapt se vede ca nu am gasit)! Fuck ce ma calca pe nervi!

Linux pe laptop-ul meu! Da? Pe al prietenului o sa pun Vista…

Sharing is caring

11 comments

 1. Ceva similar am patit si eu chiar ieri!
  Atata doar ca pe mine nu m-a deranjat asta! 😛

 2. Acum intelegi de ce hp e cea mai vanduta marca in materie de laptop-uri? 😀
  Dell incepe sa o arda aiurea deja daca incepe sa faca jocurile Microsoft.

  AM ZIS!! 😉

 3. Tinand cont ca Microsoft nu mai inde Windows XP de cateva luni, mi se pare destul de normal sa nu se mai poate gasi… Si da, si eu as prefera XP in loc de Vista, da… asta e viata…

 4. Daca MS nu mai vinde asta nu inseamna ca producatorul nu trebuie sa mai puna la dispozitia consumatorului drivere de XP.

 5. Salut iLL; citesc regulat, de cateva luni, toate ‘articolele’ tale, ca sa zic asa, si imi place ceea ce citesc 🙂 ; in legatura cu laptop-ul Dell al prietenului, se rezolva; daca are drum prin Pitesti, il fac fara probleme, si fara sa stau pe el cateva zile; adica orice laptop mi-a picat in maini, nu a plecat fara toate driverele instalate (bine, cu exceptii, pt. ca mai sunt si tehnologii, ca aceea care foloseste stick-uri usb rapide pt. a creste performanta sistemului, tehnologii care se regasesc doar in vista, si deci, lipsa suport pt. ele in xp); mai simplu, uite ti-am gasit un site care zic eu ca o sa te ajute f. mult sa pui chiar tu drivele de xp: http://www.laptops-drivers.com/laptop-news/installing-windows-xp-in-dell-studio-1535.html ; in rest, keep up the good work; cya.

 6. Salut & 10x, dar omu a zis ca ii place vista :)) asadar… VISTA SP1 pentru laptop-ul si statia racheta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.