Elodia Ghinescu avea un sacou!

Un sacou care ar fi al Elodiei Ghinescu, găsit într-o râpă din zona Râşnov
Mama Elodiei Ghinescu a fost chemată de anchetatori pentru a recunoaşte câteva obiecte găsite într-o râpă dintre Poiana Braşov şi Râşnov, femeia recunoscând un sacou şi un covoraş care ar fi aparţinut fiicei sale dispărute în urmă cu un an. (sursa Mediafax)

Se pare ca episoadele cu Elodia sunt inca alimentate. Nevoia de senzational a romanului continua si azi, Elodia inca nu a fost gasita si nu cred ca o vom gasi vreodata. Extraordinar este cum disparitia unei avocate a putut sa faca senzatie in randurile telespectatorilor romani, mai ales la un post TV de 2 bani ca 0 (ZERO) TV. Nu stiu la ce episod a ajuns psihoza OTV Elodia dar mai treci prin programele de pe cablu si ajungi pe OTV si vezi iar Elodia si incepi sa razi.

Elodia este prime time la OTV, momentele publicitare cele mai scumpe cred ca in timpul unui episod de prostie pura a’la Elodia. OTV & Elodia – dovada pura a televiziunii de proasta calitate!

La inceput era haios: au aparut jocuri cu Elodia, bancuri cu Elodia, la radio se facea misto. Toata lumea incearca sa uite nefericitul eveniment de a pierde Elodia si iar apare OTV-ul cu o noua descoperire extraordinara, cutremuratoare & stuff. Masina in care s-a pisat din mers a fost descoperita intr-o parcare din Cucuietii de Sus cu cauciucurile desumflate. De ce era masina cu cauciucurile desumflate? Sa fie vreun semn de la Elodia? Un indiciu ca ea este vie? Cine a desumflat cauciucurile? Dan Diaconescu gaseste senzationalul in orice cacat, gaseste o posibila rezolvare a cazului Elodia cand sta pe buda. Are bani acum, de la prostii care au saltat audienta Televiziunii Nule.

Cat ne mai trebuie sa ajungem exact ca [virgula] consumatorii de media din Statele Unite ale Americii? Cat mai avem sa ajungem cu IQ-ul sub nivelul marii?

Sharing is caring

1 comment

  1. Elodia a ajuns sa fie un brand. Elodia a ajuns sa fie subiect de film si pe baza Elodiei si-a luat Diaconescu limuzina;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.