Boshorogii si ziarul Compact

Care e treaba fratilor cu ziarul compact? Care e treaba cu octogenarii si ziarul Compact?

Dis de dimineata ii vezi prin mijloacele de transport si te intrebi ce dracu’ fac asa de dimineata, de ce se trambaleaza prin tot Bucurestiul si ce vor sa faca? A inceput si facultatea si iar e aglomerat ca naiba!

Azi la Rosetti ma opresc sa cumpar un 7Days, niste crochete, un pachet de tigari si ma uit sa vad daca mai sunt ziare Compact. Iar nu mai sunt! Ma uit in jur si il vad pe unu, pensionar, adidasi, trening nike si plasa. Tocmai baga ditamai teancu de ziare in punga si erau chiar ziarele Compact. Daca sunt gratuite le iau pe toate? Ce pana mea fac cu ele?

LeX imi spune ca pe Colentina la pod se face coada de pensionari, asteapta sa aduca ziarul Compact. Le iau pe toate si nu inteleg CE FAC CU ELE? Nu cred ca le mananca, de citit nu are sens sa citesti decat o copie. Cred ca se invelesc cu ele sau le folosesc ca cearceafuri ca sa nu mai dea bani sa le spele pe cele din textila.

WTF? Zici ca-s singuri pe planeta!

Sharing is caring

5 comments

  1. Pai iau si pentru vecinul de la doi si pentru madam cutare si tot asa. Probabil fac cu schimbul, azi ma dic eu si iau pentru toti, maine e randul tau sa te trezesti de dimineata.

  2. Probabil ca invelesc tot felul de chestii. Si eu pun Gazeta Sporturilor sub colivia papagalului 😀 (Ce-i drept, o platesc.)

  3. Si eu am vazut moshi care iau aproape jumatate din ziare, de abia le pot baga in sacosha. Ori le folosesc la aprins focul, ori le aduna si le vand la depozitul de colectare hartie de pe “Trafic greu”. Costa 0.25/kg. 🙂

  4. E greseala celor de la comact ca ofera ziarele in asa mod . Imi dau seama ca pe ei nu-i interseaza in ce mod ajung ziarele la “cititor” , dar ar fi cu mult mai bine sa interzica distributia in asa mod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.