Vine campania? Suntem deja in campanie?

Care campanie bre? Aia electorala?

Masura de majorare a pensiilor, marirea salariilor si toate cacaturile ca sa ne scoata din casa sa ii votam. Niste serpi, viermi, scursuri, nenorociti care ne vor aduce la sapa de lemn pentru ca se gandesc numai la bucile lor grase si batatorite de stat in cur la birou in timp ce incaseaza spaga!

Sa se duca la vot si sa-i voteze aia care baga in ei sarmale PSD si isi iau acasa pomana, bucurosi ca si-au mai luat inca 1 data teapa de la sistem. Nu ii intereseaza decat sa le fie lor bine si ne amagesc numai cu putin, putin care ne unge pe poponetze suflete si soptim in gandul nostru: “astia se preocupa de popor”. Ce sa ii preocupe de popor domne’ ca ii doare in “suflet” de noi. Nu se gandesc cand iau hotarari la efectele pe termen lung asupra populatiei, nu se gandesc ca-s unii care nu au ce sa manance dar isi mulg legi care le lasa mana libera la construit vile, cumparat apartamente si case de vacanta. Declaratiile lor de avere pot parea vise amare pentru noi dar… ce pana mea? Daca ne facem sange amar ajungem la cai verzi pe pereti!

Azi am vazut un cort PDL. Imparteau ceva, dar nu era inca coada! Poate propovaduiau vorba politicianului, v-am dat pensii si salarii mai mari, trebuie sa ne votati.

In engleza politica = politics = poli (de la multi) + tics (de la plural capuse sugatoare de sange). Politica = mai multi Tică, unde Tică este copilul pervers si un pic defect mental, copil care se masturba in ora de religie si scuipa colegii cu coji de seminte…

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.