Get ready for TVR3

Hai cu noi pe programul doi sau veniti cu ei pe programul 3.

TVR 3 se lanseaza pe muzica populara, cu investitii minime si fara conducere aleasa prin concurs

hotnews.ro

Exact asta ne mai lipsea. Inca un program de dat pe cablu pe care nu il voi urmari niciodata. Este bine ca o sa mai implice si studiourile locale din tara, pentru ca in Bucuresti o sa stam si o sa frecam menta, nu ca in provincie se munceste pe branci. Muzica populara si voie buna, stiri despre locale si alegeri ca doar nu poti sa faci nimic in zilele astea fara o campanie electorala care sa te motiveze. Stiu sigur ca se da spaga in mass-media ca sa apara candidatu la televizaur sau la radio (la radio cu siguranta se da ca am prins alegerile din 2004 la Mix FM).

Noul post dedicat vietii comunitatilor locale va incerca “se reflecte cat mai bine si alegerile parlamentare”, a precizat Franculescu, “avand in vedere ca anul acesta alegerile parlamentare se vor efectua in colegii, care vor fi in teritoriu”.  De altfel,  acoperirea campaniilor electorale la nivel regional a fost un argument important in fata CNA, la inceputul anului, cand postul a primit licenta audiovizuala. La acea vreme, Alexandru Sassu a mentionat ca intentioneaza lansarea postului inainte de inceperea campaniei electorale.

Va rog sa cititi printre randuri: alegerile parlamentare ne vor aduce bani… ca doar vine campania! In rest va fi o televiziune de toata jena, stilul Televizuina Romana!

Sharing is caring

6 comments

  1. ăştia sunt mai răi ca mine. măcar eu îmi deschid multe bloguri de care încerc să mă ocup să le fac cât de cât cunoscute, însă ăştia le deschid şi aşa le lasă!

  2. Va mai fi lansat inca un post la televiziunea nationala. Vom avea TVR1,2,3 TVR international si inca unu….nu stiu exact ce…dar inca unu

  3. Ar fi tare sa ne ceara mai multi bani la abonamentul ala platit inca de pe vremea cand bunica era fata mare. 3 televiziuni=pret mai mare la abonament. Sper sa n-am gura spurcata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.