WordPress & Flash Player 10

Hello!

Am descoperit ca in mometul in care ai Adobe Flash Player 10 si dorinte de upload pentru poze nu poti folosi flash uploader-ul din WordPress (testat la mine cu 2.6.2). Am dezinstalat, clear cache, oprit cache, scos lightbox (care l-am activat ultimul), am reinstalat de aproape 5 ori Flash Player 10 si oha! Nici in Firefox, nici in Internet Exploder si nici macar in Chrome nu mergea sa uploadez cu Flash Uploader din WordPress.

Ca sa functioneze again:

1. Dezinstaleaza Adobe Flash Player 10
2. Instaleza Flash Player 9

sau… asteapta o alta versiune de WordPress la care este posibil sa rezolve problema…

Sharing is caring

6 comments

  1. nu a durat prea mult research-ul 🙂
    + ca daca stiam ca ai avut aceeasi problema… te sunam la 2 noaptea sa te trezesc! :))

  2. Stii, in general lumea face misto de noi fanaticii AJAX / CSS / HTML si ridica in slavi Flash sub bagheta “rich content”. Iete ce se intampla cand te bazezi pe tehnologii care nu au ajuns la maturitate 🙂

  3. bleah… încă folosesc varianta browser based, fiindcă băieţii de la adobe nu binevoiesc să rezolve problemele pe care le au cu Flash Playerul de linux şi mozilla firefox.
    de exemplu, eu nu mă pot bucura de trilulilu fiindcă nu pot urca nimic la ei. nu se transferă informaţiile mime spre flash, de către browser şi ei nu urcă nimic pe servere până nu verifică ce format e.

  4. tsk, permite-mi să mai adaug ceva la ceea ce ai spus tu: AJAX / CSS / HTML reprezintă tehnologii open, editabile într-un text editor rudimentar, uneori console-based (vezi vim, joe sau emacs), pe când Flash necesită soluţii proprietare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.