Lacatus a zis ca mai bine face un barbut… macar asa castiga!

Citind printre randuri substanta este urmatoarea: Lacatus a demisionat.

Acum este in preaviz iar Steaua isi linge ranile dupa ce au fost facuti praf de stele de francezii aia urati care ne-au tras-o peste bot. Eu sunt obisnuit cu evolutiile la instrument ale echipei cu care tin (ca imi place sa fiu dezamagit la fiecare meci important) si nu m-a mirat meciul de ieri.

Steaua sus rasare! Tot am o banuiala ca ar aranja cumva meciurile ca prea ne-o luam fara drept de replica, inexplicabil. Becali daca tot ti-ai tras blog pentru hahalere, ia sa vedem ce faci in continuare din echipa? O sa ne mai bucuram vreodata de performante sau ne multumim cu cele doua culori?

Eu nu cred ca Marius Lacatus a demisionat de buna voie. Pun pariu ca a fost sunat de oier si satul de carnea din frigider a zis ca isi baga picioarele. Nu are nevoie de “this shit” si el pleaca! Se apuca de sadit zaruri, ros-albastre, care sa poarte noroc.

O dezamagire ros-albastra…

Sharing is caring

2 comments

  1. pai aseara Becali l-a facut in toate felurile dupa meci. A zis ca este principalul vinovat si va trebui sa plece pentru esec. Probabil ca a fost si ceva carne…dar nu s-a dat pe post:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.