PhotoWalk.ro – Comunitate!

M-a intrebat cineva ce vreau sa fac cu photowalk.ro imediat dupa ce am cumparat domeniul, asta pentru ca a vazut OP-ul. I-am raspuns ca vreau sa fac o comunitate de fotografi incepatori – amatori, o comunitate in care sa se comenteze / critice constructiv pe marginea fotografiilor facute.

Ieri am reusit sa ajungem cu proiectul sitului la 95%. Am reusit sa eliminam dublura care aparea in momentul redirectionarii dupa login, logout, new post, reply. Ar mai fi 2 – 3 bube care ma deranjeaza pe mine, insesizabile in utilizare. Le vom rezolva si pe acelea in timp.

Cand facem urmatorul Photowalk? Nu stim inca. Avem cateva propuneri de la cei care s-au inscris pe forum, ramane sa ne hotaram. Tot acolo se poate participa la discutii.

Este Photowalk Romania pentru mine? Da, oricine, indiferent de varsta, sex, apartenenta politica si asa mai departe poate sa se alature comunitatii (tinere) cu o singura conditie: sa ii placa fotografia!

Urmatoarele ar putea sa va intereseze:

homepage: http://photowalk.ro
forum: http://photowalk.ro/forum
flickr: http://www.flickr.com/groups/photowalkromania/
contact: contact [at] photowalk [dot] ro

Sharing is caring

14 comments

  1. @A.Faith: sure man! Poate ca o sa iti fie mai dificil sa ajungi la photowalks… dar comunitatea este deschisa oricui!

  2. deocamdată, e doar în stadiul de idee sau „that would be nice”. dar, cine ştie… poate pe viitor 😀

  3. btw, pot să-ţi dau un sfat? dă cât mai multe linkuri spre proiectul tău. eventual, modifică tema şi bagă nişte ad-uri cu link spre proiectul ăsta. să ştii că ajută. vorbesc din experienţă.

  4. Pai asta este chiar pasul urmator, sa fac niste bannere si sa le impart printre prieteni 😀

  5. please do 😀 btw, ce facem noi aici, cred că s-ar califica cel mai bine la “comment”-uială (derivat de la twittereală) :))

  6. ţi-am trimis un mail prin intermediul secţiunii de contact şi n-am primit încă niciun răspuns. mai aştept sau îl mai trimit o dată?

  7. Primisi, iti raspund un pic mai incolo ca sunt la munca si-s cam prins 😀 In mare it’s YES MAN!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.