Caldurica de la pasarica!

2.500 de blocuri din Capitală nu mai au căldură. CET Sud a întrerupt alimentarea cu agent termic, pentru că a rămas fără materie primă, din cauza datoriilor. (sursa RTV)

Profesorii vor salarii mari, pensionarii vor pensii mari, bugetarii vor si ei salarii mai mari dar este o mica problema. Bani nu sunt! Dovada este chiar in sanul problemei actuale, minunata situatie a caldurii prin apartamente care s-a disipat in datoriile pe care le au RADET si ELCEN. Iar ne prinde iarna cu chilotii in vine?

Recesiunea bate la usa dar daca o lasam sa intre sau nu, nu este decizia noastra. Haideti sa o primim cu caldura pe aceasta doamna numita Recesiune, ca doar noi astia mici ne platim intretinerea luna de luna si acum ramanem cu sfarcurile tari ca e frig in cutiile de chibrit. Oare shefuletii de la Radet si ELCEL, Transelectrica, Termica si toate regiile astea de ne aduc caldurica stau imbracati bine in casa sau au centrale proprii pe gaz si partzuri?

Eu scot reshoul din debara, ala facut pe caramida de BCA, imi cumpar aeroterma si ma trec pe electricitate! Sa va ardem firele ba sau lasati caldurica sa ajunga la pasarica ca ne-am pus termopane ca sa o tinem captiva! (…adica platiti-va datoriile ca ne faceti sa ne para rau ca ne platim intretinerea!)

Sharing is caring

6 comments

  1. Cică la noapte o să avem căldură. Nenea care mi-a zis asta nu m-a lămurit însă. Rămâne de văzut dacă iar dorm cu pulover şi cu şosete de lână în picioare sau în tricou

  2. Eu asta noapte pornesc toate calculatoarele… tre sa se faca un pic de caldura! Pun si filme porno sa fie caldurica de la pasarica!
    Zic si ei ca dau drumu la caldura ca sa nu mergem sa le taiem firele! Nu inteleg cum pot sa acumuleze aia datorii ca platim atatia intretinerile alea de cacat!

  3. in seara asta sunt si eu fericita. am caldura, in sfarsit. pana acu’ am avut din… pasaroi!

    btw, pe langa faptul ca platim atatia facturile deloc neglijbile, radet-ul, cet-ul sau cum s-o mai chema el, mai primeste si subventie de la stat…

    bani dati degeaba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.