Noi, prostii, voturile si Romania

Sunt sigur ca in grupul tau de prieteni trebuie sa fie macar o persoana pe care sa o consideri mai putin dotata mental de puteri superioare noua.

Cum fiecare grup trebuie sa aiba pe cate unu/una cu mintea odihnita trebuie sa te gandesti care ar fi avantajele lui ca individ sa isi tina neuronii odihniti. Prima chestie la care ma gandesc este “ignorance is bliss”. Adica? Unu daca-i prost nu sta sa se gandeasca prea mult la teme existentiale. Nu il intereseaza de schimbarea climei, de impactul recesiunii economice asupra lui si asupra celor din jurul lui. Pe el il intereseaza chestii primare: mancare, futut, semintze, manele, ugh-ugh, chaca-chaca!

Partea nasoala este ca ei vor vota si ne facem de macao. Gaditi-va cati oameni l-au votat pe domnul Marian “Almanahe” Vanghelie. Eu nu as vota pe nenea Marean Almanahe nici in 100 de ani dat fiind faptul ca este un analfabet care omite de cele mai multe ori reguli de baza cum ar fi acordul subiectului cu predicatul.

Am ajuns la voturi, si dupa cum stiti e mother fucking campanie electorala, vin uninominalele si prezidentialele. Mi-am adus aminte de situatia fals roz a Romaniei dupa cum am citit la Piticu niste calcule simple. O sa ramanem tot o tara pseudo democrata. De ce pseudo? Pai este simplu! Inca suntem condusi de niste comunisti sub acoperirea imaginii de dupa revolutie. Ne-a iesit ceva bun la revolutie? Tind sa cred ca NU! Carmacii sunt tot niste comunisti…

Vine un moment (din 4 in 4 ani) in care trebuie sa ne ducem la vot. Cati dintre voi se duc la vot?

Te mai duci la vot?

View Results

Loading ... Loading ...
Sharing is caring

4 comments

 1. Sper ca ori:
  a) nu esti serios
  b) nu ai varsta necesara pentru a sti cum era “inainte”
  c) ambele
  cand spui
  “Ne-a iesit ceva bun la revolutie? Tind sa cred ca NU!”

  Ca om care am vazut INAINTE si DUPA tin sa te asigur ca este o enormitate ceea ce afirmi tu.
  Inteleg ca esti dezamagit de clasa politica. Fie. Ca nu vrei sa votezi. Fie, e la moda, toti oamenii cool fie nu se duc fie se duc la shto. Your problem. Ca tu consideri ca nu ai de ce sa locuiesti in Romania. Ok. Chacun sa merde.

  Dar ca nu s-a schimbat nimic … macar dreptul de a emigra fara sa treci Dunarea innot, pe-asta ma crezi ca l-ai castigat ?!? Sau. ma rog, nu l-ai castigat tu -tu doar beneficiezi. Probabil de aici si umbra de dispret superior care face furori pe blogurile “de tineret” in ziua de azi.

 2. Adrian: NU din punctul de vedere al involutiei oamenilor. Am vazut si eu INAINTE si DUPA, iar daca acordai un pic de atentie si nu citeai pe diagonala vedeai propozitia dinaintea intrebarii cu revolutia! Inca suntem condusi de comunisti!
  Parol!

 3. Sincer nu este clar la ce se refera acel “ceva bun”. Sunt un cititor al blogului deci am dreptate. Right, riiiiight ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.