Greva Planner – job de viitor in Romania

Federaţia “Spiru Haret” ameninţă cu greva generală din 3 noiembrie, Sed Lex din 13 noiembrie, urmând ca în 20 noiembrie, odată cu declanşarea protestului şi de către cei de la Sanitas, să se afle în grevă generală toţi bugetarii afiliaţi la CNSLR Frăţia. sursa mediafax.

Observati evolutia EURO :))

Cum orice fapta buna nu scapa pedepsita, de acum Romania isi planifica greve! O greva GENERALA a Romaniei pe cand? Promitem ca o sa facem o facultate privata pentru meseria de planificator greva, nomenclatura in engleza “a la partz” se va numi evident “Greva Planner“.

“Este incredibil ce a făcut Guvernul, niciunde în lume nu s-a mai întâmplat aşa ceva, ca un Guvern să amâne sau să nu aplice o lege prin ordonanţă de urgenţă. Este o bătaie de joc mare faţă de învăţământ”, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, preşedintele Federaţiei Spiru Haret, Gheorghe Isvoranu.

Acum isi dau seama ca astia de la Guvern isi bat joc de oameni? Na jucaria, nu mai e jucaria si alte promisiuni electorale au fost strategii pe care le-au jucat de prea multe ori guvernantii lui peste marinat in sos de ra**hat. Pe viitor propun un joc fin de glezne pe tusa ca noi nu va mai alegem bai hahalerelor.

… si totusi poate cumparam euro pentru rata la un pret mai decent!

Sharing is caring

4 comments

 1. Ca guvernul isi bate joc o stie toata lumea; numai ei traies in povestioare roz si nu vor sa isi bage nasul in realitate!
  Romania nu este o tara democratica decat din punct de vedere al relelor….

 2. Da mă, ce să-ţi spun. Eu n-am chef să dau cu 15% mai mulţi bani pe bere numai de-aia că li s-au majorat salariile la profesori aşa în prag electoral. Lasă dom’le că le va creşte leafa, încet şi eşalonat. Şi nu numai lor, că mai sunt bugetari frustraţi.

  Una peste alta, noi fraierii din sectorul privat avem un salariu mediu mai mic decât cei din sectorul public.

 3. Nu stiu ce forma de protest ar fi mai potrivita, greva nu va rezolva nimic,daca mergem la vot n-avem pe cine vota,daca nu mergem la vot ii lasam pe fraieri sa aleaga in locul nostru…Ce dracu’ se alege de tara asta? Vai de noi,cetatenii turmentati….

 4. Pai …
  greva inseamna operirea activitatilor => clienti / cetateni shucariti, servicii moarte

  Greva este santaj, nu o solutie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.