Ce facem cu pensiile parlamentarilor?

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis, marţi, abrogarea normelor metodologice privind majorarea pensiilor parlamentarilor, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu.
Întrebat de ziarişti de ce a făcut această propunere, Bogdan Olteanu a spus că a luat această iniţiativă pentru că majorarea pensiilor parlamentarilor “nu corespunde dorinţei opiniei publice“. sursa mfax

Ete na! Sa iasa si parlamentarii in strada si sa faca greva! Mi-e mila de ei! Si-au votat singuri cosul zilnic, salarii, indemnizatii si tot ce trebuie sa le fie lor bine. Si-au cumparat numai masini de lux “de job” ca sa le stea fundurile mari si basinoase bine!

Multi dintre ei sunt boshorogi comunisti si acum cand isi dau ultimele suflari vor sa se asigure ca o sa le mearga bine si dupa ce se retrag din politica. Bunicii nostri (majoritatea) au o pensie cu care se descurca greu si ma gandesc la reactia lor cand aud la televizor ca parlamentaii si-au votat pensiile. Ce s-ar intampla daca am vota noi pensiile parlamentarilor?

Pai am tine seama de cat de mult au dormit in timpul programului, ne vom gandi si la cate dude au dat si la cat de bine ne-a mers noua cat au carmit ei tara!

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.