Erectorale pana la urna!

Liste cu ei, cu poze, frumos colorate si alaturi de poze asezate gogosi. Unele cu branza, unele cu zahar pudra, unele cu gem… toate sortimentele pentru pofticiosi. Gogosile pot sa creasca nivelul colesterolului si sa duca la probleme de sanatate!

Bannere pe stalpi, bannere in metrou, corturi electorale si oameni care te intreaba pe strada daca ai vota cu nea’ Gica, omul care este pentru tine. Mi-e sila de perioadele astea! Toti ies pe interval, fara chitari in priza… Playback dupa manualul de partid, minte-ti electoratul. Electoratul nu va mai crede ba!

Vine iar momentul in care ne veti cere sa venim la urne. Vor fi emisiuni la tv, spoturi publicitare, campanii prin blogosfera ca este bine sa ne ducem la vot. Este extraordinar ca ne putem spune dorinta la fiecare 4 ani, dar, daca promisiunile facute la fiecare 4 ani de politicieni au ajuns sa fie minciuni asadar anul asta mergem la vot si daca iar ne-o servesc si 4 ani o sug in batista nu cred ca o sa regret votul de protest despre care vorbeam ieri cu LeX.

Ce este votul de protest? RTV explica. Aceste voturi se numara! Cred ca cel mai bine ne exprimam nemultumirea prin prezenta la vot, dar nestampilarea buletinelor de fel. Votul alb / Votul de protest se introduce in urna la fel cum a fost dat de cei din sectia de votare. Daca votati “la misto” si stampilati toti candidatii acesta se anuleaza.

Hai la vot! Recomandam autoritatilor sa nu puna tus prea mult ca nu o sa fie nevoie…

Sharing is caring

7 comments

 1. Cand iti suna telefonul fix sambata pe la ora 14.30 cand poate iti odihnesti oasele trudite si la telefon, o fatuca te intraba daca votezi cu PDL sau cu PNL sau cu PDSR, apai asa iti vine sa le-o dai la supt…. Mi s-a intamplat de cateva ori. Fata poate n-avea nici o vina, dar era un bun paratraznet…

 2. beleaua e ca traim in romania. si aia care numara voturile au si o stampila langa. si au ei grija sa nu mai fie voturi albe.

 3. 🙂 pai asa daca au si aia stampila de ce ne mai cheama la vot? Nu au bani sa plateasca oameni sa dea cu stampila pentru cele x milioane de oameni apti de vot?

 4. Pingback: Votul in alb
 5. sper ca e o gluma cu votul in alb sau cel putin incearca sa nu o promovezi daca nu stiii ce implicatii poate avea. Pe cine crezi ca o sa afecteze faptul ca X voturi au fost in alb? Pe Hrebe? Bombonel? Voiculescu? Olteanu?… Este insa sigur o sursa de irosit voturile celor care se mai informeaza cat de cat, celor care sunt reactioneaza la degradarea la care s-a ajuns in politica si, guess what, cei care oricum nu ar vota cu mafiotii care sunt la putere de 18 ani. Mergi si voteaza in alb iar mii de tarani analfabeti o sa voteze cu PSD+PC ca tocmai au primit o punga cu malai si o sticla de ulei.

 6. nu este o gluma si nu promovez votul in alb! O sa votez in alb pentru ca nici unul nu imi inspira incredere. Vreau optiuni serioase nu glume si gogosele!
  Oricum nu votam PD, PL sau PLM… nici PSD sau PC. Toti sunt niste javre calare pe ciolan!

  Taranii analfabeti ne conduc tara, asta puteai sa iti dai seama acum 2-3 mandate… Eu propun emigrarea in masa :))

 7. fara misto, eu te sfatuiesc sa votezi in dublu sau triplu .. sau cum vrei tu adica sa pui totusi niste stampile pentru ca dintr-un vot alb se poate face unul valabil dar din unul cu 2 stampile.. nimic, se anuleaza. crede-ma ca am asistat la numararea voturilor de la alegerile din 2000 incoace, si stiu ce vorbesc! asa ca vot dublu sau nu te du la vot! eu ma duc daca va fi vremea calda 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.