Catavencu: “Lista candidatilor patati”

Se asteapta sumarul sau inventarul acestei liste. Nu credem ca este unul imaculat! Nancy imi intarea convingerea ca si presa este vanduta intereselor politice, iar miscarea “Lista Candidatilor Patati” este precis o actiune de discreditare a inamicului din tabara opusa, sau a acelor patati care… cine stie din ce motiv nu au mai fost pe placul marilor murdari.

Inca un argument pentru afirmatia “cu astia am dat de dracu”: toti, absolut toti, au intrat in politica datorita visului de a face un ban gramada, sa introarca si ei niste banuti cu lopata. Nici unul nu isi iubeste tara si nu da un cacat degerat pe noi ca popor. Vrea sa fie ales ca sa poata sa-si vare mainile grase in sacul cu galbeni, noi ne ducem degeaba la vot pentru ca toti au acelasi tel in viata.

Ne gandim sa mergem la vot sa alegem raul cel mai mic. Asa s-a intamplat de fiecare data cand am mers sa ne facem datoria civica si sunt sigur ca a inceput sa ne sperie ca nu mai avem optiuni! Oricum ar fi nu prea alegem noi ce se intampla cu tara, dar daca ar conta, am alege pe unul cu o ramasita de bun simt!

Toti sunt o apa si un pamant! Colegii uninominale, colegii de patati!

Sharing is caring

4 comments

  1. N-aş generaliza. Adică nah, modul de gândire “toţi sunt nişte gunoaie” nu prea ajută pe nimeni. Sunt convins că sunt şi politicieni corecţi, dar nu-i alegem noi. Din diverse motive.

    Pe de altă parte, da, o mare parte din politicieni sunt nişte hahalere. Şi din cauza asta nu mai poţi avea încredere în nimeni. Şi, mai grav, în niciun partid. Pentru că nu este partid care să nu adăpostească (cu bună ştiinţă!) lichele. Şi asta se întâmplă pentru că la noi justiţia este ca sistemul imunitar al unui bolnav de SIDA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.