Vine iarna… avem chilotii cu blana pregatiti?

Stratul de zăpadă în masivul Postăvaru din Poiana Braşov măsoară trei centimetri şi se înregistrează o temperatură de minus 7 grade Celsius. La Predeal stratul de zăpadă este de doi centimetri şi sunt minus 2 grade Celsius, la Sinaia stratul de zăpadă are doi centimetri şi sunt minus 5 grade Celsius, iar pe Vârful Omu stratul de zăpadă măsoară patru centimetri şi se înregistrează minus 7 grade Celsius. (sursa mfax)

Deja putem pleca la munte sa ne bucuram de panorame de iarna. In Bucuresti nu este de stat ca e aglomerat, lumea e nervoasa, e jeg si pute a prostie.

Mi-ar placea un weekend la munte, cu gratar si vin fiert cu mere si portocale. Sa stai si sa privesti muntele acoperit de zapada, in jurul tau sa nu se auda decat zgomotul unui foc, sa simti miros de gratare si de lemn ars (miros specific de munte IARNA). Din cand in cand sa bei o gura de vin fiert (da, cu mere, portocale si scortisoara). In aerul ala curat sa respiri, sa simti ca te umplii de viata, dupa care sa iti aprinzi o tigare si sa o fumezi pana la jumate din o singura rasuflare. Sa scoti fumul pe nari si sa exclami multumit: “Hai sa-mi fut una cat de pizda e!”

La munte e frumos… da tre’ sa te imbraci gros!

Sharing is caring

3 comments

  1. Daca tot urasti Bucurestiul si bucurestenii… de ce nu pleci din Bucuresti?(ma refer sa te muti)… ce te face sa rabzi un Bucuresti aglomerat, cu lume nervoasa, cu jeg si iz de prostie…
    Raspunzi… daca accepti provocarea subiectului, sau… daca vrei
    Cu muntele, suna bine… mai ales “gura aia de vin fiert”…

  2. Mosu… sunt Bucurestean! Da? Eu vreau la munte acum… cu izu de prostie m-am obisnuit. Il urasc dar m-am obisnuit.
    PS. Daca ma mut… ma mut din Romania.

  3. am intzeles ideea…. subiectul pe care doream sa-l ating era… ce ne face(in general) sa suportam Bucurestiul si sa nu ne mutam intr-un oras mai mic… Dar e ok raspunsul tau… ramane asa… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.