Trafic si reversul medaliei

Visul de a avea trafic poate fi atins prin 3 metode (parerea mea).

Metoda 1.
Metoda 2.
Metoda 3.

1. Scrii bine zilnic, are lumea ce citi si se intoarce pe site-ul tau. Pentru un blog este cheia succesului. Ma gandesc ca nu ai cum sa elucubrezi inteligent in fiecare zi deci… o sa scrii si cocomarle pe site. Cocomarlele nu-s neaparat articole de cacat pe care nu le va citi nici dracu, dar cocomarlele sunt bune de citit pe diagonala, daca prinzi ceva interesant citesti cu mai multa atentie, daca sunt all bullshit treci mai departe in feed si speri sa gasesti ceva mai misto.

Asta cu scris articole bune zilnic NU poate sa o faca nimeni. Mie nu mi-a iesit, recunosc, sunt vai steaua mea. Am momentele mele de sclipire, dar si momentele in care… mai bine nu dati click. Vizitatorii mei fideli (va iubesc ba) stiu asta.

2. Google si alte search engine-uri. Ok, toata lumea stie de SEO, da-i Cezarului ce-i al Cezarului. Keyword-uri si speranta unui pr mai mare. Sa te indexeze des, mult si bine. La mine intra lumea sa vada cerintele de sistem pentru NFS Undercover. Am zis wow ce trafic am!

Nu mai conteaza daca scriu sau nu, nu mai conteaza ce scriu si cum scriu. Lumea intra pe site, iese, poate se intoarce sau nu, nu mai conteaza Google este cu noi. Este de ajuns sa ai trafic cacalau din Google sa-ti permiti sa elucubrezi (neintelgent).

3. Link Love de la aia mari. Apai aia mari daca iti dau un link, o sa ai un spike de trafic dupa care scade. Link-uri de la oricine, cat mai des da? Ideea este ca o sa intre lumea, o sa vada un post misto si o sa se care fara sa mai te viziteze macar o data. Trebuie sa ai de ce sa te intorci nu?

Asadar, cu cat ai trafic mai mult (mare) o sa aberezi mai des neinteligent, o sa postezi doar de dragul de a posta, chiar daca este un rahat neinteligibil. Lumea tot te va vizita… deh… Google 😀

Sharing is caring

7 comments

  1. Ma saptamana asta am scris cred 10 Posturi cu toate de luni pana azi….si totusi am avut cel mai mare trafic de 6 luni de cand am deschis blogul pe domeniul meu. Ii iubesc pe cei care intra zilnic si ma citesc…..

  2. Mai este o categorie… persoanele care se apuca sa comenteze pe blogurile alora “mari” in speranta ca asa cineva ii va baga in seama si ca vor primi si ei cateva clickuri pe zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.