Bideule… ciocu’ mic ca ti-o iei!

Ati vazut dragilor pe cine veti vota?

Am mai spus cat de mult ma scarbeste cacatul asta de campanie electorala, o sa o mai spun acum ca tara noastra NU se afla pe maini bune. Nu cred ca avem sanse sa evoluam cat suntem reprezentati de primate.

Ultima gafa electorala care ne arata cat de educati sunt membrii partidelor, Marius Marinescu, un om langa care nu as avea incredere sa stau in tramvai (cu toate ca nu cred ca a circulat vreodata cu tramvaiul) nu a reusit sa dea macar o nota de decenta emisiunii de la nulitatea de televiziune B1TV. S-a gandit ca o sa dea bine pe sticla daca o face pe Anca Constantinescu “fata de bideu”, iar acum m-am hotarat! Il votez ca mi-a “placut” de cercopitec. Fosta colega de partid Anca “fata de bideu” Constantinescu… nu s-a lasat mai prejos, a varsat un pahar cu apa si s-a ales cu alt pahar de apa in fata ei de bideu.

Aici video!

Dupa ce am vazut despre ce elucubrez mai sus m-am hotarat. Anul asta cred ca imi bag picioarele in ele de voturi si stau blana acasa cu o bere in mana, o oala cu floricele si ma uit la filme. De fiecare data trebuie sa alegem raul cel mai mic dar acum eu nu ma mai duc nici macar sa dau votul de protest (votul in alb). Lehamite pana borasc!

Apropos de candidati: l-ati trimite pe Becali sa va reprezinte in Europa?

Sharing is caring

3 comments

  1. Hai sa lasam subiectul – dezbatere politica in campanie electorala – si sa privim detasat secventele. Nu ca-i funny? Nu e un deliciu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.