Metrou Electoral

Mai tineti minte stirea cu Metrou in Drumul Taberei?

Ministerul Transporturilor a lansat ieri 3 noiembrie 2008 anunţul de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia tronsonului de metrou Drumul Taberei – Universitate de pe Magistrala 5.

Ofertele pot fi depuse până pe 25 noiembrie. Lucrările, care vor dura mai bine de trei ani şi jumătate, vor scoate de la bugetul de stat circa 320 de milioane de euro. „Am lansat anunţul de licitaţie pentru staţiile Brâncuşi, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Drumul Taberei 34, Favorit, Orizont, Academia Militară şi Eroilor 2“, a declarat, într-o conferinţă de presă, Antonel Tănase, secretar de stat în cadrul ministerului. Tronsonul Drumul Taberei- Universitate are o lungime de circa 6 kilometri, dintr-un total de nouă kilometri cât are întreaga Magistrală 5. Pentru achiziţionarea ramelor de metrou şi a instalaţiilor vor fi organizate licitaţii separate, care se vor derula în paralel cu execuţia lucrărilor. Săpăturile ar putea începe în cursul anului viitor, dacă firma câştigătoare va finaliza proiectarea staţiilor în 2009. (sursa: evz)

Asadar nimic nou, in 2007 anuntau cu surle si trambite ca in 2008 incep lucrul la Magistrala 5 Drumul Taberei – Universitate – Pantelimon. Ne-a mai aruncat inainte de alegeri o doamna Elena, Udrea Elena, o pastila cum ca daca o votam ea va rezolva problema… Eu nu o cred.

Liniile noi de metrou din Bucuresti (cel putin cele promise pana in 2012 si alte proiecte asemanatoare) sunt pastile electorale, mici pilule pe care trebuie sa le inghitim pentru ca speranta moare ultima. Este oare loc de mai bine in Bucuresti?

Sharing is caring

2 comments

  1. Off-topic: La comentariul precedent nu a luat şi adresa web. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.