Stolojan ii face loc lui Boc

A 2-a oara cand Stolojan sare in fata si renunta. Prima oara a fost acum 4 ani cand i-a facut loc lui Basescu la presedentie, acuzand starea precara de sanatate. Acum renunta la locul de premier pentru Emil Boc, ales de Basescu pentru rolul de premier… prim ministru, cappo di tutti cappi 😀 frutty fresh.

Mie tot imi miroase a jocuri politice dar totusi afirmatia lui Stolo este demna de respect, cum de altfel este si Stolojan. Am decis sa dau o speranta tinerei generatii de politicieni, spunea el in momentul in care a predat actele lu’ Base. Adevarul este ca majoritatea celor din politica sunt niste carcase umblatoare, trecute de primele 10 tinereti, oameni care nu mai au ce cauta in politica! De ce? Pentru ca sunt prea old school si nu mai avem nevoie de politicieni cu penisu’ lipit de picior de batranete… Da’ pan’ la urma ce ne mai fute pe noi grija? Tot ca ei fac…

Asadar, neica Boc, punem baza pe el ca a rezistat unui picaj la Gheorghe in emisiune si nu pare sa fie vulpe batrana. Daca nu mai punem baza pe el… acid anyone?

Sharing is caring

2 comments

  1. Eu zic ca daca Boc nu ar fi avut acea “saritura” in direct…. nu ar fi fost unde e acum :))

    Morala : vezi cum/unde cazi, ca s-ar putea sa ajungi the 1st ministru 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.