Peruanii muzicanti

peruvian-flute-band-south-park

Este incredibil sa vezi o formatie de muzicanti ambulati (celebrii peruani). Au tot ce le trebuie, de la sonorizare pana la cd-uri de vanzare. Lumea sta si se uita ca la urs. Le place muzica si parca ar cumpara si un cd, dar nu ii lasa inima ca nu mai raman bani de seminte.

I-am vazut pana acum 1-2 saptamani la intrarea in parc (ala din Drumul Taberei) de la Piata Moghiorosi. Lume multa nene, multi casca gura dar vad ca atrag lumea oriunde isi intind marafeturile. Acum nu i-am mai vazut nici la Unirea, nici la intrarea in Parcul Moghiorosi, nici in Obor nu mai cred ca e picior de peruan. Au plecat in tarile calde ca noi suntem zgarciti ;D

PS. South Park deja au facut misto de ei :)) aici si aici partea 2…

Sharing is caring

8 comments

  1. Peruanii si indienii!!! doua chestii total diferite.
    Mie imi place muzica lor desi mi-am luat teapa cumparand al doilea CD si realizand ca de fapt sunt acceleasi melodii puse in alta ordine :)). Dar da m-am saturat si eu de ei, peste tot unde ma duc sunt acolo!!!

    foarte misto episodul SP .. am ras cu lacrimi.

  2. Muzicantii! De unde stii ca-s indieni? Amerindieni? sau indieni get – beget din INDIA / peninsula indiana?

  3. Sunt la Titan acu Paul.I-am vazut acu cateva zile la iesirea de metrou.Si tot la episodul din South Park m-am gandit si eu cand i-am vazut.

  4. io incep sa cred ca e deja o franciza cu peruanii astia. sunt din ce in ce mai multi si incep sa nu mai fie toti peruani

  5. ei sunt in fiecare loc mai plin cu oameni ce ex.moghioros aku sunt alti indieni si sunt 5 dar doar 4 canta si danseaza si sunt din brazilia,argentina,peru dar toti au o singura melodie care tine de cultura lor:))

  6. sunt pe litoralul marii negre…acolo m-am intalnit cu cei din parcul moghiorosi si crangasi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.