iLL’s Crib si instalatorii

teava-crapata

Azi am stabilit ca intre orele 10 si 10:30 vin sa repare (evident contra cost) legatura picuranda de la calorifer. Am pus ceasul sa sune fix la 9:30 ca sa nu ma prinda adormit. M-am trezit, am baut cafeaua si intr-un final (evident trecut generos de 10:30) a venit unul din ei, a constatat si a plecat la o lucrare + cumparaturi de piese. “Venim pe la 1 – 1:30!”

Ghici la cat au venit? 18:30… Nu avea sens sa cer explicatii, eram fericit ca au venit si scap de stresul care nu ma mai lasa sa dorm noaptea – picatura chinezeasca de pe returul caloriferului. Acum aveam nevoie sa oprim apa si sa golim instalatia.

La etajul 5 sta renumitu Nea’ Popica – Domnu’ Popescu. El are cheile asa ca … sun 1 data, de 2 ori, de 3 ori… nimic. Intr-un final raspunde (cred) nepotul care isi facea baie. Domnu’ Popescu nu este, e plecat (cel mai probabil sa traga la masea), asa ca il sun pe presedintele blocului, nea’ Razvan, dar asta nu stie absolut nimic, nu stie cine are cheie, nu stie cine ar trebui sa aiba cheie… el este doar presedinte. Trecem peste asta ca mi-a zis ca are cineva de la 3 cheia (dar parca mai devreme cu jumatate de minut nu stia nimic, ridica inocent din umeri). I got the key.

To make the story short: s-au dus baietii si au oprit apa, au golit, au mestesugit si now i’m a happy camper.

Nu este aici finalul. Unul din ei s-a intalnit cu infamul “Popica” care era beat turta, muci, praf, prastie, ranga, lemn la subsol. Tragea de robinetii aia… si noi inca lucram… Ne facea vreo bucurie? Cica s-au luat nitel la pula, evident Popica cu gura mare.

Au plecat lucratorii de teava si m-am apucat de curatenie. Infamul Popica s-a dus sa faca scandal prin bloc si ma trezesc la usa cu madam la care platesc intretinerea: “de unde am cheie?, de ce nu am anuntat cu o zi inainte?” … si alte intrebari care ma indemnau sa-i bag in “de unde au iesit” pe toti pensionarii astia plictisiti. Nea Popica nu-ti mai dau nici buna ziua!

PLM.

Sharing is caring

3 comments

  1. ca sa vezi… probleme care erau pana acum doar…niste probleme… devin acum probleme PERSONALE, (vezi vecinu’ de deasupra (de fapt copilu’ lu’ veciunu’), sau cine opreste apa daca tre’ sa repar ceva…) USE TO IT MAN !!! – e ceva USUAL… Bina ca nu au pornit apa in timp ce inca se lucra… (era returul… aveati ceva timp sa finalizati… pana la dezastru) (daca nu ai anuntzat din timp … HA! HA! HA!) …

  2. Ai rezolvat problema? trimite-i pe toti vecinii scandalagii … mai incolo … si nu le da atentie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.