Now what? 2009!

Mda…

Am trecut in 2009. Alt an, surprinzator va fi mai interesant decat 2008 din multe puncte de vedere. Trecerea dintre ani ne-a prins cu sampania in pahare. Am baut o gura de sampanie si am trecut la cele care le facem pana atunci.

Anul acesta nu ne-a mai interesat atat de mult numaratoarea inversa de la televizor. Antenele au dat-o pe manele si se laudau pe 1 ca vai nene ce audienta au avut ei fata de Pro TV. Numaratoarea inversa este climaxul oricarei petreceri de revelion, restul se rezuma la bautura si programe de cacat la televizor.

Revelionul acesta nu l-am mai petrecut treaz dar nici nu m-am imbatat. A fost acea stare de semi-happyness pe care o ai cand esti semi-drunk, si ce poate fi mai misto decat sa stai la taclale cu cei apropiati tie, fara sa auzi manele, fara sa fi plin de fripturi pana la refuz, fara sa iti fie rau, fara sa fie 1:00 si sa simti plictiseala cum face talpile sa arda usor? Revelionul 2008 a fost in antiteza cu cel de anul trecut pe care mi-l amintesc vag – in vizita la niste prieteni.

Artificiile si pocnitorile au inceput de la 6 seara si s-au terminat undeva la 2 noaptea. Chiar daca se spune ca “artificiile si pocnitorile se vand doar pe 31 decembrie” s-au auzit si pe 30, si pe 29 decembrie dar mult mai timid decat in anii trecuti. Vine criza, nu ne mai ocupam timpul cu prostii :)) Pe bloguri, ca am apucat si eu azi sa vad ce a mai scris lumea: s-a facut live blogging and that’s SAD! De ce sa stai la 12 noaptea sa tastezi pe blog? De ce sa iti pierzi vremea in fata tastelor cand ar trebui sa petreci noaptea dintre ani ALTFEL decat in fiecare zi din an?

Let’s make the story short: 2009 sa fie mai bun decat 2008. Nu va faceti planuri si liste de “to do in 2009” ca dezamagirea va fi mai mare la urmatoarea schimbare de ani. Enjoy life, chiar daca sunteti in Bucuresti, bucurati-va de prieteni, de natura si nu mai fiti tristi ca in 2 zile incepem job-urile 😀

PEACE (se pronunta piss)!

Sharing is caring

1 comment

  1. Nu stiu cum se face,dar Revelionul asta 2009 l-am petrecut exact cum ai zis si tu.De la 2009 nu prea avem ce sa cerem,ca nu prea ne mai permitem.Poate presiune la gaze,ca imi aduc aminte de momentele din timpul lui Ceasca si dupa,cand aveam 3 perechi de ciorapi,pijama,trening,cojoc,o pereche de tarlici peste ciorapi…eh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.