Filme bune 2008

Pentru ca in ultima vreme am cautat pe IMDB filme cu rating peste 6 si cu subiecte interesante, ceva care sa nu te plictiseasca am dat peste urmatoarele 2 filme:

seven-pounds_l

Seven Pounds: In rolul principal este Will Smith. Primul sfert din film nu l-am inteles, Will Smith jucand rolul unui angajat IRS (fisc) care ajuta doar oameni pe care el ii considera demni de ajutor. Toata povestea devine mai interesanta cand aflati care este scopul lui si care este planul lui.

Merita vazut? DA!

Prepare to feel depressed, then uplifted, for a second time by Will Smith and his Pursuit of Happyness director Gabriele Muccino. Just like in Hancock, a hidden story angle that will reveal itself in time; equally concealed — make that non-existent — are any early-bird nominations for Smith’s performance, which has been tipped for his third Best-Actor nomination.

curious-case-benjamin-button

The Curious Case of Benjamin Button: Daca iti place Brad Pitt in mod special si ai vedea toate filmele in care joaca, te va mira filmul acesta. Nu este rolul in care il vezi in general pe Brad Pitt, acela al unui om care se naste cu fizicul unui om de 80 de ani si moare cu fizicul unui bebelus. Povestea este lunga, filmul are 166 de minute, adica aproape 3 ore. Pare ca dureaza o eterniatate daca nu te prinde actiunea filmului.

Merita vazut? Hell YES!

Daca aveti filme de recomandat, filme din 2008, sunteti invitatii mei sa-mi spuneti ce ati vazut si v-a placut!

Sharing is caring

13 comments

 1. Kit Kittredge: An American Girl – un film de duminica dupa amiaza. Nu e cu bum bum.
  Ghost Town
  Flawless
  Vicky Cristina Barcelona – asta nu l-am gasit, dar mi-a fost recomandat. Daca il gasesti, sa mi-l dai si mie 😉

 2. Chiar aseara am vazut Seven Pounds si e foarte frumos. Oarecum predictibil de la un punct incolo… dar frumos.

  Iar pe Benji Button l-am programat pentru saptamana viitoare. 🙂

 3. Vicky Cristina Barcelona merită văzut 😀
  Şi Zack and Miri make a porno mi-a plăcut, dar asta e doar o părere personală…

 4. Am vazut o sumedenie de filme in ultima vreme. Cel mai mult mi-a placut “Henry Poole is here”, recunosc ca am plans pana n-am mai putut.

 5. Zeitgeist: Addendum
  -asta e singurul film din 2008 care mi s-a parut breath-taking. E un documentar super …70% reprezentand cu adevarat realitatea din zilele noastre.

  citat:
  “Nu este sanatos sa fii bine adaptat la o societate profund bolnava”

 6. Am vazut un zeitgeist dar nu stiu daca este cel despre care vorbesti tu! PS. Am scris despre el pe bloaga

 7. dragoste-natural born killers,bitter moon…….altceva—battle royale si suicide club(2002)—-ciudate+dragoste:P—brazil+delicatessen _vizionare placuta multumesc

 8. alte filme interesante: Chaos (2006), Revolver (2005), The bank job (2008), Transporter 2 (2008), Shoot ‘Em Up (2007), Taken (2008),
  comedii: My moms new boyfriend (2008), Big Stan (2007) – nota 10

  Vizionare placuta

 9. filme bune,VANATORII DE CAPRIOARE, OFITERI SI GENTLEMAN,BARBATI DE ONOARE, PACIENTUL ENGLEZ, MAI VECHI , UNDEVA CANDVA , LOVE STORY…….CEL MAI MARE EFECT ASUPRA MEA , GLADIATOR! UN FILM DACA REUSESTE SA-TI SCOATA O LACRIMA DE FERICIRE DE DRAMA , ACELA E FILM BUN.GLADIATOR, BESTIAL!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.