Prima ninsoare din 2009

Pe fondul unor conditii atmosferice propice, a nins intr-un final si in Bucuresti. A nins frumos ca in povesti si imi imaginam un Bucuresti alb, fara gropi, fara masini, fara mocirla. Ma bucuram ca la 4 ani cand ieseam cu sania, si ma uitam cu nostalgie pe geam.

Toti colegii care au masini aveau un singur gand: trafic de rahat, deszapezirea masinii, stat pe drumuri in ambuteiaje dar deja pozarii de pe photowalk.ro conspirau sa iasa la un Photowalk sa pozeze zapada, ninsoarea, oamenii, strazile. Noi nu avem masini deci, ne putem bucura daca ninge 😀

“Ne intalnim la 8 la Universitate, la botu calului!”

Cum nu aveam aparatul foto la mine am mers acasa, mi-am luat jucaria, o punga mare de pus peste aparat ca nu am husa de ploaie sau ninsoare si am fugit repede la Universitate. Cand am ajuns, disparuse orice dovada ca inainte cu doar 1 ora, ningea. Am mers in banalul Cismigiu, in speranta ca o sa avem ce fotografia. Ne-am intalnit, am pozat si am inghetat, dupa care am mers in City Grill. Se poate domne’ sa o pui de un photowalk asa, rapid, adhoc, dar doar cu grupul intre membrii caruia s-a format o legatura. Ne intelegem, glumim, pozam si mai ales dupa ce pozam… mancam!

Apropos de foto: daca v-ar placea sa va alaturati grupului va asteptam pe photowalk.ro.

Sharing is caring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.