Curcubeu de februarie…

… tocmai incepuse un film si hopa, sus pe cer, un curcubeu frumos! Am folosit un filtru de polarizare circulara… si am capturat curcubeul!

Pana acum nu am gasit o metoda (fullproof sa zicem) cand faci poza “de curcubeu” dar cu siguranta un filtru de polarizare circulara scoate rezultate mult mai bune (evident daca il pui inainte sa incepi sa pozezi, nu dupa).

Remember this?

Sharing is caring

10 comments

  1. WOw!Spune-mi te rog ca aceste poze au fost facute azi,undeva in Bucuresti,dupa scurta ploicica ce a picat aici,si dupa care a iesit soarele!? Pentru ca,dupa soarele pe care l-am vazut azi,mi-am zis ca trebuie sa fie si un curcubeu.M-am contrazis cu cineva pe tema asta;ea imi spunea ca nu are cum sa “se intample”un curcubeu in luna februarie..dar tu mi-ai confirmat ca se poate.Multumesc! 🙂 Superbe poze,apropos!Bravo!

  2. Multumesc.Deci chiar a fost un curcubeu..si eu l-am ratat :(( uff….Da,cam pe la ora aceea am vazut si eu soarele ala puternic.UFF..maybe next time. 🙂

  3. Am facut si eu poze cu telefonul mobil prin Grozavesti, dar nu se compara cu ale tale. Ti-au iesit foarte misto. Oricum, sunt mandra ca am apucat sa-l vad live:d

  4. imi place foarte mult a 4-a fotografie, cea wide. Poate pentru faptul ca sunt bine incadrade curcubeiele… dar si blocul din fata. E ca si cum nu ai fi facut foto la curcubeu ci la bloc … luminat interesant, “maret” parca … visavis cu tot cartierul.

    Sau poate e tarziu si sunt eu obosit… dar congratz inca odata… mie imi place foto 4.

  5. Foarte tare curcubeul…..multa lume mi-a spus de el….si s-a vazut din multe locuri ale capitalei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.