A inceput scoala – Pro TV a mintit!

Mai tineti minte stirea conform careia traficul din Bucuresti s-a mai relaxat din datorita retragerii din trafic a masinilor de firma? Beneficiile crizei nu sunt exact cum crede Pro TV-ul.

Condusul redevine o placere in Bucuresti, dar cine mai are puterea sa se bucure. De cand a inceput anul si mai ales de cand toti vorbesc numai despre criza, de pe strazi au mai disparut camioanele, dar si multe dintre masinile de firma.

Astazi a inceput pustimea scoala si s-a circulat infect, evident ca PRO nu s-a gandit ca poate se circula asa ca este pustimea in vacanta si la 18 ani acum copiii “cul” au masina iar aia mici de cele mai multe ori sunt dusi la gradinita/scoala de parinti.

Asadar, azi s-a circulat ca curu. Am mers pe jos ca-i sanatos…

Sharing is caring

2 comments

  1. paul sa stii ca s-a mai eliberat traficul din Bucuresti. Nu mai stai 10 minute la un semafor, stai doar 7. E pe bune treaba. 30 de minute pana in baneasa la ore de varf….sau 20 de minute prin Crangasi spre Plaza la ora 19.00 cand inainte faceai lejer 30-40 de minute

  2. Dude! Azi a fost coloana de la piata Moghiorosi pana la Razoare, dupa care alta coloana de la Carol Davila pana la Eroilor. Exact identic ca inainte de criza, the same shit as EVER! Pana nu simti pe pielea ta tu tinzi sa crezi orice?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.