Pe 28 martie: Voteaza Pamantul si stinge lumina!

earth-hour

On March 28 you can VOTE EARTH by switching off your lights for one hour.
Or you can vote global warming by leaving your lights on.

The results of the election are being presented at the Global Climate Change Conference in Copenhagen 2009. We want one billion votes for Earth, to tell world leaders that we have to take action against global warming.

votearthhour.org si earthhour.org sunt website-urile miscarii ce va avea loc pe data de 28 martie 2009. Vom stinge lumina timp de o ora. Cred ca daca punem toti umarul din nou vom putea demonstra ca PUTEM face ceva!

Rog tot bloroll-ul sa preia si sa promoveze miscarea: Adrian Barbu, Aiurea!, Alin Farcas, Aura, b0gdan.com, Bimus, Blog de iarna, Blogul lui Budescu, Cabral, Carmen, Cipoc, Ciupercutza, Cochinescu, Dan Chiper, Ezq, Greger, Grupa1408, Innocente, JazzyFlyMC, LeX, Matei, Mikutzu, Mojo, Moraless, Morticia’s Journal, Parchez.CA, PiticStyle, Piticu, PuttyCat, Pysyka, Sorin, Sorin Vlaicu, Stefan, Suflet Pierdut, Tara, Teniescu, Jamayk, LadyHawk, Leyla, Marius Dumbraveanu, Teo, TsK.

De la promovat pana la facut ceva concret mai avem mult. Eu am becuri de la Ikea de 11W in toata casa. Este o lumina … destul de chioara dar cand in birou aprind 3 😀 am lumina super ok. Primul pas este becul economic, al 2-lea este becul cu led-uri (care este si mai economic) si al 3-lea pas este sa schimbam brusc directia in care ne indreptam.

Pe plan IT am cateva idei in minte (de fapt convingeri) dar nu stiu ce o sa facem cu alte target-uri gen: transport, mancare (vezi partzu de vaca), industrie… Ne depaseste pe fiecare in parte!

Eu nu cred ca o sa facem schimbarea la timp si, regretabil, va castiga incalzirea globala, dar ne adaptam si supravietuim ca specie, din pacate tot ce cunoastem azi va disparea si va fi inlocuit cu altceva (evident MAI NASOL).

Sharing is caring

7 comments

  1. becul economic?ala cu mercur?macar avem recipiente pt acest gen de becuri?mi se pare ca nu. si nu le poti arunca pe unde vrei..

  2. sustinem sustinem, dar site-ul lor de rahat nu zice nici un loc unde se tine chestia asta like ce “locatii” – baruri, cinematografe etc etc ( in afara de casele oamenilor) – poate eu chiar vreau sa ma duc sa fac reclama la chestia asta – ce fac ma duc intr-un bar oarecare sting lumina si trag 3 poze – io-te domne ce am facut – organizarea lu’ peste – la fel a fost si anu trecut am incercat sa gasesc neshte oameni care chiar o sa faca asta si se pare ca nimeni nu a facut-o.
    In alta ordine de idei – cine face chestia cu stinsu’ luminii ? daca stiti vre-un bar/locatie something de face chestia asta – da si tu in semn (ps : press shit deci nu-z un stalker) :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.