Analfabetii, carnetele, politistii si spaga…

abcdrive

Poliţiştii din Argeş au depistat, luna trecută, un argeşean care are permis de conducere pentru categoriile B, C şi E, obţinut în luna aprilie 2008, dar care nici măcar nu ştie să citească şi nu cunoaşte semnificaţia semnelor de circulaţie. (mediafax)

Daca avem primar in Bucuresti care nu se descurca cu almanahele de ce pana mea nu am lasa sa sofeze analfabetii? Discriminare frate! Adica ce iti trebuie sa ai 4 clase ca sa sofezi o masina? Uite cum se dau permise in tara, nu conteaza ca avem exemplul asta din Arges. Ma intreb cat a trebuit sa decarteze pentru categoriile B, C si E avand in vedere ca este analfabet. In mod normal lumea se lauda ca a luat permisul de categoria B cu 300E, daca am adauga inca 100E pe fiecare categorie superioara am aduna 300E+400E+500E=1200E.

Cunosc persoane care au spaguit carnetu’. Au copiat la scoala, au copiat la facultate… si au trecut prin viata cu spaga, plasata de fiecare data cand a fost nevoie. Asta cred ca explica traficul din Bucuresti, bunul simt al soferilor, amabilitatea acestora, precum si interesul politistilor de a dubla un cacat de semafor… mai bine mai puneau un semafor decat sa tina omu ala in frig… 😀

DNA a trimis în judecată 28 de persoane într-un dosar privind fraudarea examenelor pentru obţinerea permisului de conducere la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (SPCRPCIV) din Argeş. Printre cei 28 de acuzaţi, zece sunt poliţişti, între aceştia figurând comisarul-şef Gheorghe Codruţ Vlăsceanu de la SPCRPCIV Argeş şi adjunctul acestuia, Vasile Voinea.

Acţiunea de verificare a dosarelor de examinare pentru eliberarea pemiselor de conducere la Serviciul Permise de Conducere Argeş a început fiind vizate în special cele 3.500 de documente suspectate că ar fi fost eliberate fraudulos.

Acum prinde orbu’ si scoate-i ochii! Tot judetul sa ramana fara soferi?

Ideea! Am putea sa organizam cercetari d’astea in toata tara :D! Analfabeti avem destui, carnete shpaguite avem destule… mai raman masinile dar fac eu rost de o presa hidraulica sa le facem mici!

Sharing is caring

3 comments

  1. Spaga te loveste in spate cateodata.
    Una e sa dai spaga la medic ca sa nu te omoare cu zile, si alta e sa dai spaga sa iei un carnet si apoi sa omori altii nevinovati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.