Răduleasca la bulău?

esquire-mihaela-radulescu-cover

Ciocan a precizat că Mihaela Rădulescu este cercetată pentru furt calificat, după ce a luat un rucsac şi alte bunuri din maşina cotidianului “Libertatea”. (sursa Mediafax)

E si ce daca? Raduleasca are ceva de impartit cu Elan, cu avant!

Vedeta isi permite gesturi, vedeta stie! Banuiesc ca era vorba de niste materiale compromitatoare, culese de hahalerele de la libertatea. Au incercat sa scoata o spaga ceva de la madam Mishuleasca si asta a luat-o in mana pe coana legea si a aplicat-o chiar ea. Adica ce pana mea? Daca femeia poate sa tina un show la tv, familie si asa mai departe, nu poate sa se descurce si singura cu “ziaristii” de la Libertatea?

Daca stam sa analizam cat de putin acest subiect… putem incepe sa ne boram matzele imediat: “După venirea poliţiei, Mihaela Rădulescu le-a înapoiat obiectele şi documentele luate din maşină.” Adica… obiectele au fost luate sub vazul propietarilor, a venit politia si le-a dat inapoi.

1. Libertatea nu mai este atat de cumparat, oricum este un jeg care vaneaza senzationalul.
2. Raduleasca nu mai cauta notorietate – are destula, iar aparitia in Libertatea i-ar fi sifonat imaginea.
3. Era ceva nasol

Altfel nu imi explic de ce se titreaza la greu subiectu’ asta! Ma lasa rece! Nici macar nu mai ne lasam de fumat acum… e doar o stire. Hai sa lasam ziarele de scandal sa faca scandal, vedetele sa faca vedetisme iar noi sa stam sa privim ca la circ cum jongleaza astia cu rahatul.

Sharing is caring

1 comment

  1. Libertatea a inceput sa copie cancan-ul in tot ceea ce face, pana si reclamele dela tv le imita.Cat despre raduleasca eu unul nu o sustin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.