Cum a fost ziua ta? Multumesc… a fost MINUNAT!

shitty-blog

Dupa o noapte in care mai mult m-am perpelit in pat ca plodu de deasupra si-a gasit sa isi ia papara de la parinti fix la 1 dimineata (nu stiu cum reuseste dar are parte de destula) am fost trezit brutal de Gnarls Barley – Crazy fix la 7 dimineata, ora fatidica pentru sclavul de pe plantatie.

M-am trezit si am inceput ziua cu micile tabieturi.

– urinat din pozitia inclinat
– pus facatorul de cafea la treaba
– igiena
– tigara – cafea – tigara – mail – browse – bloguri – google reader – torente – mediafax

Am plecat inspre munca cu colegul, nitica barfa, planuri ptr ce mermelim azi la job si iaca ajunsi in fata covrigariei. 2 covrigi, sana, niste 3 in 1..

Oficial ziua incepuse de ceva vreme dar singura chestie care ma deranja de dimineata: o durere de cap. M-a chinuit toata ziua si nu am vrut sa i-o dau in gura medicamentos curvei asteia de ma chinuia de dimineata. Am incercat sa scap de ea prin urinari, telefoane si altele gen “lasa capul pe spate”. P*_a! M-a durut capul toata ziua, nu am reusit sa facem un cacat de server sa-si buteze cacatul de sistem de operare de pe cacatul de cdrom butabil ca cacatu de junk e prea vechi ca sa recunoasca un cacat de adaptor raid… plm! Daca nu ne-a iesit cu serveru’ lu peste prajit macar au iesit alte dude pe care le-am taiat de pe lista.

Remember durerea de cap? Am adus-o si pe ea acasa… Aveam de gand sa i-o pun bine de tot! Mi-am tras costumu’ lu’ Adam , o baie fierbinte (fara bule) si i-am futut un Ibuprofen de intr-o ora eram pe felie vesel. Ne-am futut magic. A disparut ca prin minune!

* shitty day confessions on my shitty blog :))

Sharing is caring

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.