Intrebare: Ce ai face daca … ?

Ce ai face daca ai gasi o valiza plina de euro? Ce faci cu banii?

Puteti sa raspundeti sincer, ca votul e anonim. Asta vine in urma unei discutii purtate la o cafea cu o colega de munca, parerile fiind impartite. 50% au zis ca si-ar face mendrele (eu unu mi-as plati creditul), 50% au spus ca i-ar dona. Discutia a pornit de la faptul ca bunica mea a gasit acum 30-40 de ani un inel din aur pe la Baile Tusnad si a fost la popa sa il intrebe ce sa faca cu inelul (dupa 30-40 de ani) ca ea are impresia ca ii poarta ghinion si asta e motivul pentru care tot o loveste gripa. Popa i-a spus sa arunce inelul intr-o apa curgatoare. E undeva in Dambovita…

Gasesti o valiza cu bani. Ce faci cu BANII?

View Results

Loading ... Loading ...
Sharing is caring

15 comments

 1. Cică “mă voi bucura de ei”. Cât timp? 3 zile până iei un glonţ în cap sau până ajungi la poliţie? Nu tare deştepţi la ei cine răspuns aşa.

 2. Off! Hai sa mai punem niste variabile: NU TE VEDE NIMENI CA AI GASIT BANII, NU STIE NIMENI… ETC.. Nu implica nimic care te-ar afecta fizic: nu mori, nu te impusca nimeni, nu te urmareste politia, si asa mai departe. Ce ai face? In afara de a face pe desteptul…

 3. Juma’ ii donez, juma’ ii cheltui. Si cand ii cheltui nu fac pe desteptu’ 😉 . Si io sunt un pic superstitios, mai ales in legatura cu aurul. D’aia as dona o parte.

 4. “3 zile pana iei un glont in cap” – asta nu te face “cu aere”… Wtf! Crezi ca daca gasesti niste bani o sa mori?

 5. Trebuia sa pui si varianta, ma voi bucura de o parte din ei si cealalta parte ii voi dona. Cum nu pot alege doua variante, o sa aleg prima optiune :)))

 6. daca te bucuri de o parte din ei… te bucuri de ei. Aia cu jumate donez, jumate ma bucur de ei… e pentru cei care au frica de dumnezeu :))

 7. Pai am frica de Dumnezeu, ca doar apelez la el in fiecare sesiune =)) si trebuie sa ma si revansez prin fapte bune 😀

 8. Bravo!
  La tine era cu totul alta situatie. Ai gasit si acte si stiai cui sa ii returnezi.
  Nu stiu daca as fi facut la fel :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.